E5400 ile R7 240 darboğaz yapar mı?

Sistem baştan sona darboğaz dostum senin, 2 GB RAM ile bir yere varamazsın RAM yükselt, işlemcini imkanlar içerisinde minimum Q8200 serisine yükselt. Ekran kartından önce yapman gereken çok şey var.

RAM'i 4 yapı cam işlemci böyle kalsa olur mu?
Parçaları çok pahalı olan bir sistem değil dostum ben geçen ay nostalji sistemi kurdum Q9600 işlemciyi 70 TL gibi komik bir rakama aldım tabi bunlar bir günde olacak iş değil bütçen dahilinde ama G41 anakarta geçip sistemini ddr3e taşıyabilirsin rami bir tık daha yükseltip 6 yapabilirsin işlemciyi mutlaka değiştirmen gerekli benim nazarımda ama yavaş yavaş bu işler.

Kime göre neye göre.

Zula vb kasmadan oynarsın yeter 4 GB RAM R7 240 2. el alacağım.
Parçaları çok pahalı olan bir sistem değil dostum ben geçen ay nostalji sistemi kurdum Q9600 işlemciyi 70 TL gibi komik bir rakama aldım tabi bunlar bir günde olacak iş değil bütçen dahilinde ama G41 anakarta geçip sistemini ddr3e taşıyabilirsin rami bir tık daha yükseltip 6 yapabilirsin işlemciyi mutlaka değiştirmen gerekli benim nazarımda ama yavaş yavaş bu işler.
Zula vb açsın yeter r7 240 2.el alıcam ram 4 yapıcam

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı