E5400 sisteme DDR2 RAM önerisi

wroth

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bana DDR2 8 GB 4+4 o olmasssa 6 GB 2+4 gibi oda olmazsa 4 GB RAM lazim ben arastirdim bulamadim. RAM'lar ayni marka olursa sevinirim bir de 667MHz.
Anakart G41_M7 Power safe module.
Islemcı E5400 2.70GHz
Ekran kartı 32MB G41 M7 yonga kumesı.
RAM 2 GB.
Power 400 watt.
Monitor 75Hz.
Simdiden teşekkür ederim.

Bunu buldumda bundan daha dusuk budceli bulursaniz sevinirim.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, bana DDR2 8 GB 4+4 o olmasssa 6 GB 2+4 gibi oda olmazsa 4 GB RAM lazim ben arastirdim bulamadim. RAM'lar ayni marka olursa sevinirim bir de 667MHz.
Anakart G41_M7 Power safe module.
Islemcı E5400 2.70GHz
Ekran kartı 32MB G41 M7 yonga kumesı.
RAM 2 GB.
Power 400 watt.
Monitor 75Hz.
Simdiden teşekkür ederim.

Bunu buldumda bundan daha dusuk budceli bulursaniz sevinirim.

Ekran kartın yok RAM'i 8 yapmak gereksiz. Depolama olarak ne kullanıyorsun? HDD ise Windows 10 önermem. Anakartın destekliyor fakat DDR2 4 GB RAM bulmak zor ve para verilmeyecek düzeyde pahalı hem de 2 adet alman gerekiyor. İstersen sana mesaj sayım 500 olunca 9500GT Q8400 2+2 GB şeklinde cok ucuza bırakabilirim. 8 GB RAM alcağın fiyata işlemciyi ve ekran kartını değiştirirsin hem de 4 GB RAM'in olmus olur. Windows 10 için SSD varsa 4 GB RAM yeterli.

Son düzenleme:
Ekran kartın yok RAM'i 8 yapmak gereksiz. Depolama olarak ne kullanıyorsun? HDD ise Windows 10 önermem. Anakartın destekliyor fakat DDR2 4 GB RAM bulmak zor ve para verilmeyecek düzeyde pahalı hem de 2 adet alman gerekiyor. İstersen sana mesaj sayım 500 olunca 9500GT Q8400 2+2 GB şeklinde cok ucuza bırakabilirim. 8 GB RAM alcağın fiyata işlemciyi ve ekran kartını değiştirirsin hem de 4 GB RAM'in olmus olur. Windows 10 için SSD varsa 4 GB RAM yeterli.

Teklıf ıcın sağ ol. Ama ben 6 GB yapmak istiyorum.

Tamam reisde ben Azerbaycan'da kalıyorum şu an elimde bir tane kavye mouse bir de monitor var bunlari satmak lazim.

Son düzenleme:
Butceni soracaktim ama farkli ulkedeymissin tamamen farkli fiyatlar, farkli para birimi, bambaska 2. el piyasasi maalesef yardimci olamam ama tek bir oneri verebilirim bu sisteme para harcama.

Ama simd manat geciyor bizde para birimi 1manat = 13TL çok da farklilik yok bence.

Butceni soracaktim ama farkli ulkedeymissin tamamen farkli fiyatlar, farkli para birimi, bambaska 2. el piyasasi maalesef yardimci olamam ama tek bir oneri verebilirim bu sisteme para harcama.

Ekran karti olarak ne onerirsiniz? Bu islemcide devammmi yoksa. Degismeli miyim?

Ama simd manat geciyor bizde para birimi 1manat = 13TL çok da farklilik yok bence.

Ne saçmalıyorsun anlamıyorum açıkçası. Diyelim sana ikinci el bir parça önereceğim nereden önerebilirim ki? Oradaki 2. el fiyatlara hakim değilim.

Ekran karti olarak ne onerirsiniz? Bu islemcide devammmi yoksa. Degismeli miyim?

Ne yapmak istediğine bağlı. Oyun oynar mısın? Hangi oyunlar oynamak istiyorsun? Bu yükseltme için ne kadar bütçe ayırdın? Bak tekrar söylüyorum bütçeni söylesen bile kafamda bir şey oluşamayacak ki. Sana yardım etmemiz zor. Verilebilecek tek öneri bu bilgisayara yatırım yapmaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı