E5450 ve GTX 750 Ti Sistemin PUBG Performansı Nasıldır?

İşlemciyi 3.3 Ghz yaparsak gaming ekipmanlar 3 adet 80mm fan 1 adet 12mm fan olduğunu varsayarsak bu çıkar 12 V kanalından maksimum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    914 bayt · Görüntüleme: 55
Eğer stok soğutucu kullanacaksan overclock yapmadan kullan derim. Çünkü yük altında bile fazla ısınıyor. Eğer O.C yapıcaksan Dark Freezer X94 işini görecektir(100TL). PSU 200-300w civarı güç veriyor ve 500w 80+ almalısın.

Ben voltaj vermeden 3.3 GHz ye çıkabilir miyim maksimum yükse 65 dereceyi gördüm

Donanım arşivinin ikinci el sistem toplama videosundaki soğutucuyu kullanıyorum. Havalandırma sıkıntı değil kasanın yan kapağı açık ve hava alabilecek şekilde masanın üstünde duruyor. Bu şekilde sıkıntı olmazsa ekran kartımı yarın alacaüıö herhalde aliexpressten sipariş vermiştim ptt dağıtımda şuan.

Yapacağınız yükseltmelerin aynısını bende yapacağım. Ekran kartının linkini ve elinize ulaştığı zaman testlerini (3d mark, cpubenchmark vb.) bu konuda paylaşabilir misiniz? Ve ayrıca gümrükte sorun yaşadınız mı?

Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer yarın elime ulaşırsa sizi bu konuda bilgilendireceğim. Bir tek PUBG alıp almamakta kararsızım. Acaba OC yaparsam voltaj vermeden 3.3 GHzye kadar çıkarsam ne kadar fps artışı olur? Düşüncem şu yönde. 1/10 artış yaparsam Fps te o oranda artar mı? Yoksa 1-2 Fps mi oynar?

İzlediğim testlerde 3.0 ile 4.0 GHZ arasında (1080p) 7-9 FPS fark oluyordu. 3.3 GHZ'de 2-3 FPS fark edecektir diye tahmin ediyorum.

Bende GTX 750 Ti değilde GTX 750 aldım. Bende xeon e5450 ile kullanmayı düşünüyorum. Yazın tüm sistem hazır olur büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…