E5450 ve HD 5570 Sistemde Düşük FPS Sorunu

ahmetbkc40

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartını 2.el aldım 70 TL'ye HD5570 sadece fanı yoktu ve ve ben buna bir fan taktım (fanın rüzgarı içe doğru üflüyo) fakat LoL'de en düşük ayarlarda 50 60 FPS zor alıyor. Oyun sonuna doğru 20 30 alıyor internette en yüksek ayarlarda 60 FPS alıyor. Neden böyle, ne olur yardım edin ya.
İşlemci: İntel Core E4600
RAM: 2 GB 433 MHz galibap
PSU:300w
CSGO filan oynarken bilgisayarı düşünemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
peki intel e8400 veya e8500 alsam ve 667 mhz 4 gb ram alsam düzelirmi çünkü anakart kadar alıcak param yok
Dostum önce anakartını tanımalıyız ki ona göre RAM seçelim senin bilgisayarında 2GB RAM var ve sen 4 daha eklemek istiyorsun. Toplamda 6 yapacaksın ama anakartın 6GB RAM desteği yok.
- Dual Channel DDR2 667/533/400 x 2 DIMMs, Max. 4GB
Yani burada maksimum 4GB RAM desteği olduğunu belirtmiş. 2 Adet RAM slot yeri var bunlara 2+2 GB RAM takabilirsin. 4GB ın üzerinde bilgisayarın çalışmayacaktır.

Intel® Core™2 Duo, Pentium® Dual-Core, Pentium® D, Pentium® 4, Celeron® D, Celeron® processors, Socket T (LGA775)

Burada da işlemci desteklerin var. En başta da belirtilen Intel® Core™2 Duo senin bilgisayarında çalışabilecek en hızlı işlemci.
Q8500 ve ya Q8600 işlemci takabilirsin. İkisi arasında fazla kalmana gerek yok hemen hemen aynı performansı verecek ucuz olanını tercih et o sistem için. Elimde E7400 işlemcim var boşta duruyor ilgilenirsen haber ver.

NOT; Tavsiyemi sorarsan artık o bilgisayara yatırım yapma çünkü RAM miktarı ne olursa olsun seni geride bırakacak elinde cüzi bir miktar para varsa bununla yeni bir anakart alıp RAM miktarını düzelt öncelikle. Bunun dışında paran olursa da Xeon işlemci ya da Q9550 gibi 4 çekirdekli bir işlemci ile de elini rahatlatabilirsin.

Dostum önce anakartını tanımalıyız ki ona göre RAM seçelim senin bilgisayarında 2GB RAM var ve sen 4 daha eklemek istiyorsun. Toplamda 6 yapacaksın ama anakartın 6GB RAM desteği yok.
- Dual Channel DDR2 667/533/400 x 2 DIMMs, Max. 4GB
Yani burada maksimum 4GB RAM desteği olduğunu belirtmiş. 2 Adet RAM slot yeri var bunlara 2+2 GB RAM takabilirsin. 4GB ın üzerinde bilgisayarın çalışmayacaktır.

Intel® Core™2 Duo, Pentium® Dual-Core, Pentium® D, Pentium® 4, Celeron® D, Celeron® processors, Socket T (LGA775)

Burada da işlemci desteklerin var. En başta da belirtilen Intel® Core™2 Duo senin bilgisayarında çalışabilecek en hızlı işlemci.
Q8500 ve ya Q8600 işlemci takabilirsin. İkisi arasında fazla kalmana gerek yok hemen hemen aynı performansı verecek ucuz olanını tercih et o sistem için. Elimde E7400 işlemcim var boşta duruyor ilgilenirsen haber ver.

NOT; Tavsiyemi sorarsan artık o bilgisayara yatırım yapma çünkü RAM miktarı ne olursa olsun seni geride bırakacak elinde cüzi bir miktar para varsa bununla yeni bir anakart alıp RAM miktarını düzelt öncelikle. Bunun dışında paran olursa da Xeon işlemci ya da Q9550 gibi 4 çekirdekli bir işlemci ile de elini rahatlatabilirsin.
e7400 ne kadara verirsin benim işimi görürmü yani iyi bir işlemcimi
Tam model nedir. Aksi taktirde 60 , 80tl arasında p31 , g31 chipset anakart almanızı ve o anakarta xeon işlemci almanızı tavsiye edecem.
foxconn 45cmx diye geçiyo
@Recep Baltaş lütfen yardım et çok kötü bu durum oyun sonralına 20 fps kadar düşüyor ne yapmam lazım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı