Çözüldü E5500 ve HD 4650 Windows 10 ani takılmalar ve kilitlenmeler

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Computer Monster

Centipat
Merhabalar daha önce Win 8.1 Pro kullanıyordum 3 gün önce Windows 10 Pro kurmaya karar verdim orijinal indirdim kurdum güzel Driver'lar kuruldu falan masaüstüne geldim fare ani takılmalar oluyordu sanırım 5 6 kere oldu herhalde pil az kaldı dedim ama 7 inicide takıldı kaldı ekran sabit kaldı masaüstü işlem fark etmiyor oyunlarda da olmakta mesela GTA EFLC'de en son dırrrr diye ses geldi arzalı hoparlör sesi gibi tek çözüm reset oluyor ne yapmam gerek Driver'lar Full güncel sildim tekrar yükledim sıfır çözüm açtım kasayı temizledim RAM'leri söktüm taktım dendim 0 fayda Win 8.1'de yoktu ne yapacağımı bilmiyorum ama bugün şöyle bir şey fark etim ekran kartını devre dışı bıraktım ve uzun süre hiç hata vermedi ne yapmam gerek?

Ekran kartı: HD 4650.
İşlemci: Pentium Dual Core'e5500.
RAM: 2x2 DDR3.
Anakart: ASRock G41 m-vs3.
Hiçbir yerde çözümünü bulamadım.

Not: Sistem özellikleri rahat yetiyor.

İndirdiğim site:Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal

Sorunu kendim çözdüm bilgisayarı yönet kısmında aygıt yöneticisi ile kendi hoparlörüm dışında 3 tane daha vardı kaldırdım ve PCI-e üzerinde ekstra internet kartı vardı onu da kaldırdım ortalama 1 buçuk saat hata vermedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…