E5700 ve R7 240 4 GB uyumu

MehtCotton

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, eski bir sistemim var. İşlemci Pentium E5700. arkadaşımdan 2. el bir ekran kartı alacağım. ASUS R7 240 4 GB. Anakartım ECS G41m7t. 6 GB RAM var. Bu sistem uyumlu çalışır mı? Eğer çalışırsa kaç W bir güç kaynağı gerekir? Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

İlerleyen zamanlarda Quad a geçeceğim. Şu anki sistem ile GTA 5, Valorant, CS GO, HOİ4, EU4, ETS gibi oyunlarda nasıl performans alırım?
Hocam HOI4 için bilemiyorum da diğer oyunları tatmin edecek FPS değerlerinde oynayamayacağınızı düşünüyorum. E5700 cidden eski bir işlemci Valorant zaten çok kasar dropdan oynayamazsınız. GTA V'te sokakta yürüyebilirseniz şükredin yani.

Hocam HOI4 için bilemiyorum da diğer oyunları tatmin edecek FPS değerlerinde oynayamayacağınızı düşünüyorum. E5700 cidden eski bir işlemci Valorant zaten çok kasar dropdan oynayamazsınız. GTA V'te sokakta yürüyebilirseniz şükredin yani.
Peki ekran kartının günlük bilgisayar kullanımına etkisi var mı? Bende şu an ekran kartı yok, işlemci üzerinden çalıştırıyor. Ekran kartını takınca günlük kullanımda performans artışı olur mu? Yoksa sadece oyun performansını mı etkiler?

Peki ekran kartının günlük bilgisayar kullanımına etkisi var mı? Bende şu an ekran kartı yok, işlemci üzerinden çalıştırıyor. Ekran kartını takınca günlük kullanımda performans artışı olur mu? Yoksa sadece oyun performansını mı etkiler?
Onboard ekran kartlarıyla pek oyun oynayamazsınız özellikle sizin işlemcinizin neslinde olanlarla. Fakat video izleyip internette dolaşabilirsiniz bir etkisi olmaz o konuda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı