E5800 Uygun Ekran Kartı

Hem ekran kartı hemde işlemci mi almalıyım? Zaten bu işlemciye ekran kartı bulamıyorum piyasada yok. :D Tam sattığımı sanmıyorum. Paramı almadım. Almaz ise hangi işlemciyi önerirsiniz?

E5450 alın aliexpress üzerinden E0 (SLBMM) revizyondan almak istediğini satıcıya not düş alacak olursan C0 (SLANQ) revizyona göre daha az ısınıyor. Anakarta da microcode atınca tam olur ve tahminimce anakartınız G41 CHİPSET'e sahip.
Anakartinizin soketine göre degisir, anakartiniz hangi soketleri destekliyor ögrenebilir miyim?

E5800 işlemciler LGA 775.

E5800 işlemciler LGA 775.

Tesekkürler, biraz tembellik edip bakmamistim o soketi destekleyen CPU'lara. Simdi söyle bir liste cikti ortaya :)

chrome_2019-01-29_18-03-27.jpg

Lakin bu soketteki en iyi CPU bile modern oyunlarin cogunu dogru düzgün darbogaz olmadan oynatmaya yetmiyor, ne yapsak ki?
Paranin gözü kör olsun :)

Tesekkürler, biraz tembellik edip bakmamistim o soketi destekleyen CPU'lara. Simdi söyle bir liste cikti ortaya :)

Eki Görüntüle 364283

Lakin bu soketteki en iyi CPU bile modern oyunlarin cogunu dogru düzgün darbogaz olmadan oynatmaya yetmiyor, ne yapsak ki?
Paranin gözü kör olsun :)

Engin Abi yapacak E5450 OC ile az çok işe yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
5450 Ekran kartı değil mi?
Bir de sistemim en fazla 4 GB RAM destekliyor.
Yani bu işlemciye uygun ekran kartı yok sanırım. Hem işlemci hemde ekran kartı almam gerek peki ne kadar para gider bunun için?
Güncel.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı