E6300 aşırı ısınma sorunu

Ve de artı olarak driver booster benim ekran kartım ATI Radeon HD 7350 olmasına rağmen ASUS EAH5450 diye bir ekran kartı driveri kurmuş nasıl oluyor bu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    1,9 KB · Görüntüleme: 35
O sıcaklığın gerçek olması imkansız okumada hata vardır. BIOS güncelemesi yapın Driver Booster kullanmayın farkı görürsünüz.
BIOS güncellemesini nasıl yapabiirim anakartımın üstünde BIOS ve bikaç sayılar yazıyo ordaki yazıları googleye mi aratmam lazım anlayamadım.

Peki. o zaman 25 TL biraz kazık oldu galiba . F/P sistem öneriniz varmıdır dolar kuru biraz daha düşerse babam ikna olup bana yeni bir sistem alabilir diye umuyorum şimdiden teşekkürler
Yeni sistem için bütçeniz nedir

Babam asla bir şeyi nakit para ile almaz nakit parası olsa bile almaz 2500 3000'den yukarısını vermeyecektir diye düşünüyorum.
Taksit ile alır alacaksa.
Kesin bir fiyat iste babandan ve konu aç. Biz sana yardımcı oluruz.

Teşekkür ederim akşam gelsin konuşuruz babam ile.

Bir sorum olucak driverleri kaldır elle kur demişsinizde S.S.' da attığım gibi mi olucak? kaldır diyip tekrar mı güncelleştire basacağım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    23 KB · Görüntüleme: 37
Direk format at Windows 8.1 kur Driver Booster kullanma belki o şekilde bile sorunun çözülür bunun burası Driver Booster belki de sorun ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…