Kaç dereceden düşürdüğü de önemli.termal macunu ben kullanıyorum işlemci ve ekran kartı sıcaklığımı 7-10 derece arası düşürdü
Driver booster çünkü.Ve de artı olarak driver booster benim ekran kartım ATI Radeon HD 7350 olmasına rağmen ASUS EAH5450 diye bir ekran kartı driveri kurmuş nasıl oluyor bu?
50 dereceden 39-40 a düştü ekran kartıKaç dereceden düşürdüğü de önemli.
BIOS güncellemesini nasıl yapabiirim anakartımın üstünde BIOS ve bikaç sayılar yazıyo ordaki yazıları googleye mi aratmam lazım anlayamadım.O sıcaklığın gerçek olması imkansız okumada hata vardır. BIOS güncelemesi yapın Driver Booster kullanmayın farkı görürsünüz.
Yeni sistem için bütçeniz nedirPeki. o zaman 25 TL biraz kazık oldu galiba. F/P sistem öneriniz varmıdır dolar kuru biraz daha düşerse babam ikna olup bana yeni bir sistem alabilir diye umuyorum şimdiden teşekkürler
![]()
Yeni sistem için bütçeniz nedir?
Kesin bir fiyat iste babandan ve konu aç. Biz sana yardımcı oluruz.Babam asla bir şeyi nakit para ile almaz nakit parası olsa bile almaz2500 3000'den yukarısını vermeyecektir diye düşünüyorum.
Taksit ile alır alacaksa.
Evet. DDU da kullanabilirsiniz.Teşekkür ederim akşam gelsin konuşuruz babam ile.
Bir sorum olucak driverleri kaldır elle kur demişsinizde S.S.' da attığım gibi mi olucak? kaldır diyip tekrar mı güncelleştire basacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.