E6300 Core 2 Duo Upgrade

Değer mi ?

• Değmez.!

Oy: 1 16,7%
  • İdare Edersin. Devam Et.

Oy: 3 50,0%
  • Hiç uğraşma

Oy: 3 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6
  • Anket kapandı .

cnone5

Kilopat
Daha fazla  
Herkese Merhaba,

Çok önceden topladığım sistemi güncellemek istiyorum. Donanım bilgilerim;

İŞLEMCİ: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267)
ANAKART: Biostar G41D3C (1 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, LAN)
RAM : 4GB DDR3 MAX:8GB
EKRAN KARTI : NVIDIA GeForce 7600 GS
KASA : FEEL HURICANE 250W
Monitor : AOC E943Fws 18.5” Geniş Ekran

Güncellemek istediğim parçalar ;
Q9550 Quad Core veya Q8400 quadcore tavsiyelerinizi rica ederim
Amacım;
Güncel oyunları çok fazla yüksek çözünürlüğe girmeden AOC E943Fws 18.5” Geniş Ekran a göre ortaşeker (Eurotruck Simulator, Spintires, Farming Simulator, Fifa 15 ) oynayabilmek.
Neden güncelliyorum. 6ay sonra askere gideceğim. Yeni bir sistemi toplamak yerine işimi görecek bir sistem oluşturmaya çalışmak. Tamamen boş zamanlarda oyun oynamak için düşünüyorum.
Ekran kartı , iyi bir PSU ve iyi bir işlemci ve soğutucu ile overclock lu şekilde hangi kartı tavsiye edersiniz.
Aklımda olanlar. GTX750ti ; R7 260x ,, sizin tavsiyeleriniz nedir?

Desteklenen RAM Max 8Gb ama marka model farkedermi? Ram tavsiyesi de güzel olur.
Kısaca,
İşlemci,Soğutucu,PSU,Ram, Ekran Kartı tavsiyelerinizi rica edeceğim.
RAMler yeterli derseniz sorun yok zaten.
SAtılık ürünleriniz varsa onu da değerlendirebilirim.

Teşekkürler,
Sinan Genc

Yok mu ilgilenecek bir arkadaş :)

İşlemci uygun fiyatlı bulursan tabi ki upgrade etmeye değer ama devam da edebilirsin. Ekran kartın çöp olmuş :D ben de geçenlerde 7300 gs'den zor kurtuldum :D Herhalde q8400 ve üstü gtx 750 ti ile darboğaz yapmaz.

120tl q8400 buldum.

asıl önemli olan 4gb ram ve gtx750 ti kaldırır mı.
psu filan da lazım. bilemedim gercekten.

750ti olması gerekmiyor güncel oyunları 720p değerınde acsın yeter benim için.
Hangi ekran kartı ve işlemci uygun olur?

q6600 biostar g41d3c ile TDP değeri 95w. sorun olur mu? Bu işlerden anlayan birisinin bilgisine ihtiyacım var.
Yardım lütfen.

arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek birisi? lütfen yardım.

İşlemci kısmı kolay, anakartına uygun işlemci listesi anakart sitesinde zaten paylaşılmış.

G41D3C :: Anakart :: BIOSTAR

Ekran kartı seçimlerinde ekran kartı PCI versiyonu 2.0'ın üzeri ise (2.1 - 3.0) sıkıntı yaşama riskin var. Marka öneremem çünkü laptop kullanıcısıyım. Ama önerileri de bu çerçevede incele.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı