- RAM
- 2x2 800 MHz RAM
- Ekran kartı
- Zotac Geforce GT 420 1 GB
- Anakart
- Ecs G31T-M7
- İşlemci
- Intel E6300 @2.80 GHz
Herkese merhaba, sistemimde format atmak isterken boot menüsüne giriyorum, USB'mi seçiyorum, press to any key from boot USB tarzında bir yazı yazıyor, tuşlara bassam bile hiçbir şey değişmiyor (Klavyem çalışıyor, o ekrandayken klavyenin ışığını açıp kapatabiliyorum.) Ve 20 saniye civarı bekledikten sonra 1 saniye hatta belki daha kısa bir süreliğine Windows logosu görünüyor, daha sonra - işareti yanıp sönüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
(Eski BIOS'lar için düzeltme seçeneği kapalıyken de oluyor, açıkken de oluyor.)
Bir de şöyle bir şey fark ettim, normalde ISO yansısı kısmından sonrakiler gözükmüyordu, Windows'u yazdırdıktan sonra gözükmeye başladı:
UEFI: NTFS'i seçtiğimde ekran böyle:
(Disk bölüm düzeninde MBR de yapsam GPT de yapsam hep UEFI (CSM yok) diyor.) Düzenleme: UEFI: NTFS seçeneğini seçtim ve yazdırdım, ekranda sistemimin UEFI desteklemediğine dair bir yazı çıktı siyah bir ekranda, en azından merakım gitmiş oldu.
(Eski BIOS'lar için düzeltme seçeneği kapalıyken de oluyor, açıkken de oluyor.)
Bir de şöyle bir şey fark ettim, normalde ISO yansısı kısmından sonrakiler gözükmüyordu, Windows'u yazdırdıktan sonra gözükmeye başladı:
UEFI: NTFS'i seçtiğimde ekran böyle:
(Disk bölüm düzeninde MBR de yapsam GPT de yapsam hep UEFI (CSM yok) diyor.) Düzenleme: UEFI: NTFS seçeneğini seçtim ve yazdırdım, ekranda sistemimin UEFI desteklemediğine dair bir yazı çıktı siyah bir ekranda, en azından merakım gitmiş oldu.
Son düzenleme: