E6300 sistem ile rahat GTA 5 ve CS:GO oynamak

İzlediğim bir videoda Pentium G4560'a GTX 1080 Ti takıyorlardı ve darboğaz neredeyse yok sayılacak kadar azdı ve kasma donma yapmıyordu ayrıca 4K'da Full ayarlarda oynanmasına rağmen.

Çözünürlük arttığı için yük ekran kartına bindiğinden darboğazı düşürür. Sana tavsiyem elindeki işlemcini değiştirmen.

izlediğim bir videoda pentium g4560 a gtx 1080ti takıyorlardı ve darboğaz neredeyse yok sayılacak kadar azdı ve kasma donma yapmıyordu ayrıca 4k da full ayarlarda oynanmasına rağmen
Ayarları fullersen işlemcide ki yük kalkıp ekran kartına biner. Arkadaşta ayarları ultraya çekip bunu yapmış.

Ben E7400 işlemci 8 GB RAM ve 1030 ile High-Very High 30FPS küçük dropcuklar ile oynuyorum, işlemci yükseltmeden çok bir şey beklemeyin.
en fazla 900 tl ile ikinci el nasıl bir sistem önerirsiniz
Ben E7400 işlemci 8 GB RAM ve 1030 ile High-Very High 30FPS küçük dropcuklar ile oynuyorum, işlemci yükseltmeden çok bir şey beklemeyin.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...x750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-824042828/detay bu ekran kartı nasıl hocam 1030 la arasında ne gibi farklar var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı