E6300 sistem yükseltme

Q serisi (Q9550, Q9400) gibi bir işlemci alın. Ekstradan elinizdeki RAM'i satıp 4+4 8 GB bir RAM alın. 750 Ti gücünde bir ekran kartı da takarsanız. GTA V bile oynatabilir.

Efenim kusura bakmayınız biraz konuyu hortlatıyor gibi oluyorum ama bende benzer bir problem yaşıyorum. İşlemcim i5 650 3.2 GHz, 4 + 2 6 GB DDR3 RAM olması gerekiyor tam hatırlamıyorum, Ryzen sisteme geçmeyi düşünüyorum. B450 anakart, Ryzen 5 1600 işlemci ve 750 Ti almayı planlıyorum ama ilk önce ekran kartını çözmeyi düşünüyorum malum piyasada tıkır tıkır tükeniyor. Güncel işlemcim arkadaşın işlemciyisle (BC1:-BC2:-NOD32 key:) aynı. Çok ütopik bir darboğaz sıkıntısı yaşar mıyım? Alacağım parçalar ile bu sıkıntı ortadan kaybolur mu? Everesenin 300W'lık PSU'su benim için yeterli olur mu? Parçalar genele bakıldığında uyumlu mudur? Yanıtlarsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı