erenduman
Hectopat
Daha fazla
Benim eskiden kullandığım bilgisyarım şu sıralar ablama kaldı ve ablama yetersiz gelmekte ben bu bilgisayara iyi bir geliştirme yapmak istiyorum. Ablamda oyun oynayan bir insandır ve şu anki bilgisayarla çok iyi sonuçlar alamıyor. Öncelikle şuraya eski bilgisayarın özelliklerini yazıyım;
Anakart:FOXCONN G41MXE/G41MXE-K (Socket775)
İşlemci:Intel Pentium E6300
RAM:2x2 GB 1333MHz RAM
Ekran Kartı:MSI R7 240
PSU: 300 watt
Aşağıya da resmini koyuyorum;
Şimdi benim buradaki sıkıntım bu ileride daha kullanılacak bir bilgisayar ve ben bunu en azından CS:GO'da 60+ FPS vericek bir hale getirmek istiyorum. Ablamın şu an oynadığı oyun sayısı az CS:GO, LoL, GTA 5(oynamak istiyor) Dota2, brawlhalla vb. bu oyunların hepsi en azından lowda 40-45 + verse yeter. Dediğim gibi gelecekte kullanıcağım için RAM'i az kalıyor 2 soket var ve 3GB üstü takamıyorum zaten. Her sokete bu yüzden anakart değişmem gerekiyor değişmişken orta düzey bi anakarta geçmek istiyorum. Buna uygun bir işlemci ve işlemciyle darboğaz olmayacak birde ekran gerekiyor. Bütçe ise 900 civarı çok üstüne çıkmasam iyi olur. DDR3 soketli anakart olursa işim kolay olur o yüzden DDR3 tercihim kısaca bana gerekenler işlemci, anakart, ekran kartı tabii ki PSU 300 Watt. Bunu göz önünde bulundurmak lazım.
@Recep Baltaş bu konu hakkında en güvenilir kaynak sen olursun Recep abi.
Anakart:FOXCONN G41MXE/G41MXE-K (Socket775)
İşlemci:Intel Pentium E6300
RAM:2x2 GB 1333MHz RAM
Ekran Kartı:MSI R7 240
PSU: 300 watt
Aşağıya da resmini koyuyorum;
Şimdi benim buradaki sıkıntım bu ileride daha kullanılacak bir bilgisayar ve ben bunu en azından CS:GO'da 60+ FPS vericek bir hale getirmek istiyorum. Ablamın şu an oynadığı oyun sayısı az CS:GO, LoL, GTA 5(oynamak istiyor) Dota2, brawlhalla vb. bu oyunların hepsi en azından lowda 40-45 + verse yeter. Dediğim gibi gelecekte kullanıcağım için RAM'i az kalıyor 2 soket var ve 3GB üstü takamıyorum zaten. Her sokete bu yüzden anakart değişmem gerekiyor değişmişken orta düzey bi anakarta geçmek istiyorum. Buna uygun bir işlemci ve işlemciyle darboğaz olmayacak birde ekran gerekiyor. Bütçe ise 900 civarı çok üstüne çıkmasam iyi olur. DDR3 soketli anakart olursa işim kolay olur o yüzden DDR3 tercihim kısaca bana gerekenler işlemci, anakart, ekran kartı tabii ki PSU 300 Watt. Bunu göz önünde bulundurmak lazım.
@Recep Baltaş bu konu hakkında en güvenilir kaynak sen olursun Recep abi.
Son düzenleyen: Moderatör: