E6300 sisteme yükseltme

Özkanst

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir bende duran bu bilgisayar kasasını tekrar canlandırmak istiyorum. Fiyat Performans ürünleri tavsiye edebilir misiniz? Bazı forumlar işlemcin Intel ise o ekran kartı olmaz AMD ise olur falan dediler aklım baya karıştı. Aşağıda anakart ve işlemcimin görselini bıraktım yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Adsız1.png

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    34,5 KB · Görüntüleme: 1.170
Aliexpress'ten 750ti alabilirsin onlar vga çıkışlılar
Fiyatları da uygun ancak daha önce AliExpress den hiç alışveriş yapmadım araştırma yaptığım kadarıyla 1 sene sonra elinde kalır , gümrük vergisi alınır, sahte olabilir gibi söylemler dönüyor ne yapacağımı şaşırdım
Aliexpress'ten Xeon E5450 ve GTX 750 Ti alın. Belleklerinizi 8 GB yapın.
Asus strix GTX 750Ti buldum hocam 2.el 320 TL sağlam çalışır diyor satan kişi sence almalı mıyım?

Son düzenleme:
Fiyatları da uygun ancak daha önce AliExpress den hiç alışveriş yapmadım araştırma yaptığım kadarıyla 1 sene sonra elinde kalır , gümrük vergisi alınır, sahte olabilir gibi söylemler dönüyor ne yapacağımı şaşırdım

Asus strix GTX 750Ti buldum hocam 2.el 320 TL sağlam çalışır diyor satan kişi sence almalı mıyım?
Benim dediğim R7 260X'i de alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı