E6500 İşlemciye R7 240 Ekran Kartı takmak

merthikmetd41

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar öncelikle sistemim;
  • İntel E6500 işlemci
  • 2GB DDR2 RAM
  • İntel i945G Anakart
  • 300 Watt PSU
Ekran kartım yok henüz ve almayı planladığım ekran kartı modeli belirttiğim üzere R7 240 modeli. Şimdi arkadaşlar, GTA 4 gibi bir oyunu oynama gibi bir şansım olur mu? Bu ekran kartı DDR3, peki başka bir ekran kartı modeli düşünsek GDDR3 olan, farkı ne olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DDR3 olarak belirtilen zaten GDDR3. Oynayabileceğiniz oyunlar için çözünürlüğünüz önemli.
 
GTA4'ün optimizasyonunu da ele alırsak; low-medium civarında oynamanız lazım. Bütçe arttırıp R7 250'ye bakın derim.
 
GTA4'ün optimizasyonunu da ele alırsak; low-medium civarında oynamanız lazım. Bütçe arttırıp R7 250'ye bakın derim.
Öneriniz için teşekkür ederim R7 250 modelini düşünmeye başladım size bir şey sormak istiyorum, bugün PC tamirciliği yapan bir dükkana girdim anakartımın eski olduğunu belirttim. DDR2 ram kullanıyorum dedim, ve bana dediği o ddr2 destekliyor her ekran kartını açmaz, gibi cümleler kurdu aklımı karıştırdı sanırsam fazla bir bilgisi yoktu. Sizce öylemi pci e girişi var her ekran kartı olur diyen de var.
 
Bilgisayarcıya gidecekseniz bile çok iyi araştırmalısınız , birçoğu bakkal. O bilgisayarcı düzenbaz yada bilgisiz ki bence bilgisiz olması daha düşük olasılık.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı