E6500 sistem LoL açarken donuyor

pcmağduru1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar FPS artırma yöntemlerinde AMD Catalyst Center adlı ekran kartı uygulamasını indirdim her gün sorunsuz çalışan oyunlarım (LoL, Valorant) açılırken PC donup kalıyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum sebebi nedir nelerden kaynaklı olabilir.
Ekran kartım: ATI Radeon HD 7350.
İşlemcim: Pentium Dual Core E6500 2.93GHz
Anakart: Pegatron IPX41-D3
Hard disk tarama sonucu temiz çıktı HD Tune ile taramıştım.
Bir de arkadaşım Driver Booster diye bir uygulama önermişti onu da yüklemiştim fakat sonradan öğrendim zararlıymış.

1629986687553.png

Son olarak eklemek istiyorum bunu sadece League of Legends açarken yapıyor. Minecraft gibi oyunları sorunsuz açıyor sebebi ne olabilir formatla düzelir mi?

ben programı yüklediğimde böyle bir hata aldım ve geri yükleme noktası oluşturmuştu 3 gün öncesine fakat sadece c diskine oluşturulmuş 3 gün öncesine geri yükleme noktasına gittim fakat hala aynı hatayı alıyorum
v
Ben de onu diyorum yüklediğiniz programları ve kalıntılarını kaldırın. Dosyaları varsa silin, sonra bir tam virüs taraması yapın duruma bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı