E6500 sisteme Pardus 19 kurulur mu?

Hız için benim önerim olan Q4OS Trinity'i öneririm. XP tarzı görünüşü var ancak güncel ve modern, güvenli bir işletim sistemi.

Hocam Q4OS Trinity ISO dosyasını nereden bulabilirim acaba? Bir de kurulum basit mi bazı Linux dağıtımlarında kurulum çetrefilli olabiliyor sanırım.

Başka bir dağıtım da önerebilirsiniz :)
Gereksiz fazla öneri kafa karışıklığı yaşatır hocam. Siz dediklerimizi deneyin, sevmezseniz başka önerelim.

Eski sisteme kuracağım.
2 GB RAM.
E6500 işlemci.
Ekran kartı yok.
320 GB 3.5 inç 1 TB 2.5 inç HDD var.
Sorum bu. Bu sisteme özellikle Pardus 19 kurulur mu?

Onun yerine Linux Lite kur derim. Pardus günlük kullanım için uygun bir dağıtım değil. Hele eski sürümleri hiç kullanılmaz.

Hocam Q4OS Trinity ISO dosyasını nereden bulabilirim acaba? Bir de kurulum basit mi bazı Linux dağıtımlarında kurulum çetrefilli olabiliyor sanırım.
Mint kurmuştum kolaydı kolay oluyor genelde

Ben bunu sizce hangi diskime kurayım 320 olana mı yoksa 1 TB olana mı?
Dual boot falan mı var aklınızda? Eğer yoksa 1 TB'ye kurun. Dual boot yapacaksanız da 320 olan yeterli.

Dual boot falan mı var aklınızda? Eğer yoksa 1 TB'ye kurun. Dual boot yapacaksanız da 320 olan yeterli.

Ben şöyle düşünüyorum. 320 olanda Windows 11 var. Ben 1 TB olana kurup her çalıştırmak istediğimde birini çıkaracağım.

Ben şöyle düşünüyorum. 320 olanda Windows 11 var. Ben 1 TB olana kurup her çalıştırmak istediğimde birini çıkaracağım.
İki disk takılıyken de Dual boot yapabilirsiniz.

UUID olan yöntem Windows 10 için. Siz diğer yöntemi kullanmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı