E6550 Sistemi Yükseltmek

JonSnow34

Kilopat
Daha fazla  
PS4 oyuncusu olduğum için evde bilgisayar yok, bilgisayar olmadığı içinde kardeşim 2'de 1 benim oyunuma karışıyor. Arkadaşımdan kıytırık bir kasa aldım ama oyun açacak durumda değil. Bu bilgisayarı adam etmek için hangi parçaları önerirsiniz? League of Legends-- CSGO--Metin2 gibi oyunları kasmadan rahat oynatsa yeter.

G9QB9r.png
m2j328.png
8Y0Mzn.png

Not: Sistemin kötü olduğunun farkındayım. Parça önerileriniz bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 2 çekirdek, İstediğin oyunlar için fazla para harcamana gerek yok. İşlemci olarak Quad-Q6600, ekran kartı olarak 2.el GT9800 veya GT9600 alınabilir. İstediğiniz oyunları istediğiniz ayarlarda taşıyabilecek bir sistemdir. Ek olarakta 2GB ram ekleyip 4 GB'a yükseltmeniz. O zaman küçük çaplı bir canavar haline gelir :D

İşlemci 2 çekirdek, İstediğin oyunlar için fazla para harcamana gerek yok. İşlemci olarak Quad-Q6600, ekran kartı olarak 2.el GT9800 veya GT9600 alınabilir. İstediğiniz oyunları istediğiniz ayarlarda taşıyabilecek bir sistemdir. Ek olarakta 2GB ram ekleyip 4 GB'a yükseltmeniz. O zaman küçük çaplı bir canavar haline gelir :D

GT 9800 mı? GT 1030 olabilir ama multiplayer'da ufak çaplı darboğaz olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı