E6600 2.7 GHz'den fazla overclock yapınca PC açılmıyor

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
BIOS'dan FSB ayarından maksimum 4.5 GHz seçeneği olmasına rağmen 2750 MHz'i geçince PC açılıp siyah ekranda kalıyor. Bu PC'nin koruması mıdır? Sıcaklık değerleri normal. Boşta 30, yükte 55 derece.
Sistemim:
  • Core 2 Duo E6600 @2.4 GHz (Şu anda @2.7 GHz)
  • 2 GB RAM
  • ATI HD 4550

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam yarın başka bir yere sorarım o zaman.
Yok hocam buradakiler küçük olduğum için kazıklamak istiyor herhalde. Yine aynı fiyat söylediler.
Yok hocam buradakiler küçük olduğum için kazıklamak istiyor herhalde. Yine aynı fiyat söylediler.
Kardeşim olmazsa sana DDR2 G41 veya G31 anakart ayarlayalım. En azından Overclock derdin olmaz.

Kardeşim olmazsa sana DDR2 G41 veya G31 anakart ayarlayalım. En azından Overclock derdin olmaz.
Ben PC toplamak için bekliyorum bu bilgisayarı sadece internete girmek ve basit oyun oynamak için kullanıyorum. Kısacası zevk için yapıyordum. Bilgisayar bir süre daha yatacak galiba, çünkü bu eski bilgisayara para harcamak pek de istemiyorum.

Ben PC toplamak için bekliyorum bu bilgisayarı sadece internete girmek ve basit oyun oynamak için kullanıyorum. Kısacası zevk için yapıyordum. Bilgisayar bir süre daha yatacak galiba, çünkü bu eski bilgisayara para harcamak pek de istemiyorum.
Elimde 3 tane 775 pin anakart olacaktı eğer lazım olursa haberleşiriz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı