Level Up Megapat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 569 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2021 #11 runit dedi: Kaynak bulursun, Fedora'yı Linus Torvalds bile kullanıyor sen düşün. Xfce veya Mate sürümünü kurarsan güzel gider aslında. Genişletmek için tıkla... Fedora'yı aklıma yazdım. Peki Arch için ne düşünüyorsun?
runit dedi: Kaynak bulursun, Fedora'yı Linus Torvalds bile kullanıyor sen düşün. Xfce veya Mate sürümünü kurarsan güzel gider aslında. Genişletmek için tıkla... Fedora'yı aklıma yazdım. Peki Arch için ne düşünüyorsun?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 21 Nisan 2021 #12 Level Up dedi: Fedora'yı aklıma yazdım. Peki Arch için ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Arch içinde kaynak bulursun. Bu dediğin dağıtımlar biliniyor zaten. Void gibi sistemler için aynılarını söyleyemem. Başarılı kurulum yaparsanız, güzel gider Arch'da.
Level Up dedi: Fedora'yı aklıma yazdım. Peki Arch için ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Arch içinde kaynak bulursun. Bu dediğin dağıtımlar biliniyor zaten. Void gibi sistemler için aynılarını söyleyemem. Başarılı kurulum yaparsanız, güzel gider Arch'da.