Çözüldü E6600 ekran kartı önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erdem37

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - rx 6400 4 gb Low profile -16gb ram 1600mhz - 480 gb ssd - 320 gb harddisk
Arkadaşlar ben yakın zamanda bilgisayara yeni parçalar alacağım ama maksimum hangi parçalar olur onu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Bilgisayar özellikleri.

Anakart D3041-A.
RAM [iki tane] 2 GB RAM DDR3.
İşlemci Intel Pentium'e6600.
HDD 320 GB.

İşletim sistemim Windows 7 Ultimate 32 Bit [orjinal]
Demek istediğim bu anakarta destekleyen başka güçlü işlemci var mı? Bu ekran kartını alırsam darboğaz yapar mı yani darboğaz yapmayacak işlemci ve ekran kartı tavsiyesi verir misiniz?

işlemci olarak derken işlemci adını ve markasını verir misin ve ekran kartına param yetmez daha ucuza denk gelen ekran kartı yokmu hem bu önerdiğin ekran kartları ddr5 benimki ddr3

Bende şuan Core 2 Duo E8500 var. Pentium E6700 performansından çok çok az iyi kendileri. GT730 ile beraber kullanmaktayım ve işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz var. Bunu göz önüne alarak erkan kartı seçimi yap.
(İşlemci değiştireceksende Ürün Bilgileri Fujitsu D3041-A anakart LGA 775 (Socket T) Micro ATX Intel® G41 (D3041-A) bu sitede hangi işlemciler desteklediği yazıyor. tavsiyem eğer güç kaynağında izin verirse Q9400 ve üstü alman yönünde olacaktır. Ekran kartı olarak ise:
Eğer işlemci değiştirip GTX 750 - GTX 750ti - GTX 650ti Boost gibisinden ekran kartı alacaksan PSU maliyeti de çıkabilir. (300W bir PSU olduğunu varsayıyorum)
Ama işlemci değiştirmeden ekran kartı almak istiyorum dersen GTS450 - GTS250 - R7 240 - R7 250 veya ATI HD serilerinden bakabilirsin

250 w psu var
ben oyun için ekran kartı istemiyorum ben normal orta meziyetli oyun açan istiyorum yani bilgisayarı günlük işler için kullanacağım

Eski bir PSU olduğunu tahmin ediyorum. İşlemci değiştirmek istemiyorsan Ekran kartı + PSU alman senin yararına olur. Ama bize bütçeni söylemen daha iyi sonuçlar almanı sağlar.

Bende şuan Core 2 Duo E8500 var. Pentium E6700 performansından çok çok az iyi kendileri. GT730 ile beraber kullanmaktayım ve işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz var. Bunu göz önüne alarak erkan kartı seçimi yap.
(İşlemci değiştireceksende Ürün Bilgileri Fujitsu D3041-A anakart LGA 775 (Socket T) Micro ATX Intel® G41 (D3041-A) bu sitede hangi işlemciler desteklediği yazıyor. tavsiyem eğer güç kaynağında izin verirse Q9400 ve üstü alman yönünde olacaktır. Ekran kartı olarak ise:
Eğer işlemci değiştirip GTX 750 - GTX 750ti - GTX 650ti Boost gibisinden ekran kartı alacaksan PSU maliyeti de çıkabilir. (300W bir PSU olduğunu varsayıyorum)
Ama işlemci değiştirmeden ekran kartı almak istiyorum dersen GTS450 - GTS250 - R7 240 - R7 250 veya ATI HD serilerinden bakabilirsin

ben şuna kara verdim anakartın bilgilerine bakarak [intel pentium E8400] ve ekran kartı olarak da [msi amd 1gb r7 240 ddr3] bunlar darboğaz yaparmı ve yeni güç kaynağı almak zorunda kalırmıyım
bütçem 500 tl

Eski bir PSU olduğunu tahmin ediyorum. İşlemci değiştirmek istemiyorsan Ekran kartı + PSU alman senin yararına olur. Ama bize bütçeni söylemen daha iyi sonuçlar almanı sağlar.

işlemciyi intel pentium E8400 alacağım ve ekran kartı olarak da [msi amd 1gb r7 240 ddr3
bütcem 500 tl

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı