Yalnız Murat bey, Yılmaz bey demişki hem VGA olsun hemde sistem değişmesin demiş. Siz sistemini değiştir diyorsunuz. Ayrıca sadece r7 240 dan fazlası gitmez demişsiniz. Arkadaşım sen buna bir bak. Bilmeyen bence sussun. Sistemin bunu kaldırır sen bunu al. Asus GeForce GT740 OC GDDR5 2GB128Bit NVIDIA DX11 Ekran Kartı
Hocam onun fiyatı iyi ama teşhirmiş. Ayrıca dar boğaz yapabilir. Sistem o kadar güçlü değil. Ve sıfırı çok para. Ayrıca aynen çok havalısınız ama boşsunuz. İşe yarar öneri verin bi zahmet!
R7 240 4GB alma parana yazık. O kart 4 GB belleği kullanabilecek güçte değil, onun yerine 2GB'lik R7 240 alın artanı cebinizde kalsın.
O karta o parayı vermek bence saçmalik. Ben mantıklı bir tavsiye verdim en azından sistemide değiştirdiğim yok sadece bir işlemci tavsiyesinde bulundum senin verdiğin tavsiye ile benim verdiğim tavsiye arasında çok fark var hem ucuz hemde daha performanslı.
Hocam onun fiyatı iyi ama teşhirmiş. Ayrıca dar boğaz yapabilir. Sistem o kadar güçlü değil. Ve sıfırı çok para. Ayrıca aynen çok havalısınız ama boşsunuz. İşe yarar öneri verin bi zahmet!
Senin için uygun bence ama CS:GO işlemci performansı da isteyen bir oyun, senin işlemcin çift çekirdek benim sana önerdiğim 4 çekirdekli hemde ucuz bütçene uygun. PSU konusunda ise 12V kanalınına bağlı bir resim çekip atsan daha yararlı olur ama tahminimce yeterli olur.
Senin için uygun bence ama CS:GO işlemci performansı da isteyen bir oyun, senin işlemcin çift çekirdek benim sana önerdiğim 4 çekirdekli hemde ucuz bütçene uygun. PSU konusunda ise 12V kanalınına bağlı bir resim çekip atsan daha yararlı olur ama tahminimce yeterli olur.