E6600 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Yalnız Murat bey, Yılmaz bey demişki hem VGA olsun hemde sistem değişmesin demiş. Siz sistemini değiştir diyorsunuz. Ayrıca sadece r7 240 dan fazlası gitmez demişsiniz. Arkadaşım sen buna bir bak. Bilmeyen bence sussun. Sistemin bunu kaldırır sen bunu al.
Asus GeForce GT740 OC GDDR5 2GB128Bit NVIDIA DX11 Ekran Kartı
Hocam onun fiyatı iyi ama teşhirmiş. Ayrıca dar boğaz yapabilir. Sistem o kadar güçlü değil. Ve sıfırı çok para. Ayrıca aynen çok havalısınız ama boşsunuz. İşe yarar öneri verin bi zahmet!
R7 240 4GB alma parana yazık. O kart 4 GB belleği kullanabilecek güçte değil, onun yerine 2GB'lik R7 240 alın artanı cebinizde kalsın.
Hocam bu nasıl? Bunu alsam asus 350w psu sıkıntı yapar mı?MSI R7 240 2GB DDR3 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

R7 240 al hocam sen kalan parayla da Q6600 işlemci al takıl kafana göre sonra
Yok hocam ya sadece ekran kartı değiştirip 2-3 daha csgo oynarım sonrasında laptop alıcam iyisinden. Bide bunu tavsiye edermisin ?MSI R7 240 2GB DDR3 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Altı çizili yer yanlış bilgilendirme içeriyor!
O karta o parayı vermek bence saçmalik. Ben mantıklı bir tavsiye verdim en azından sistemide değiştirdiğim yok sadece bir işlemci tavsiyesinde bulundum senin verdiğin tavsiye ile benim verdiğim tavsiye arasında çok fark var hem ucuz hemde daha performanslı.

Ayrica cok biliyosunda ne oluyo ? Adami masrafa sokmaktan baska birşey değil.
R7 240 AMD Radeon HD5450 gibidir. Vasat.
Hocam onun fiyatı iyi ama teşhirmiş. Ayrıca dar boğaz yapabilir. Sistem o kadar güçlü değil. Ve sıfırı çok para. Ayrıca aynen çok havalısınız ama boşsunuz. İşe yarar öneri verin bi zahmet!
Valla kendin kaybeden bunlara uyup gidip AMD alma derim. Özellikle R7 240 çok kalitesiz. İntel sisteme AMD mi olur ya :) Güldürdünüz beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 240 amd radeon hd5450 gibidir. Vasat.

Valla kendin kaybeden bunlara uyup gidip amd alma derim. Özellikle r7 240 çok kalitesiz. İntel sisteme Amd mi olur ya :) güldürdünüz beni.
Ne alaka INTEL sisteme AMD ekran kartı takılamaz diye bir kural mı var ? Çok saçma konuşuyorsun bilmeyen sussun demişsin ama konuşuyorsun hala...

Hocam bu nasıl? Bunu alsam asus 350w psu sıkıntı yapar mı?MSI R7 240 2GB DDR3 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Yok hocam ya sadece ekran kartı değiştirip 2-3 daha csgo oynarım sonrasında laptop alıcam iyisinden. Bide bunu tavsiye edermisin ?MSI R7 240 2GB DDR3 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Senin için uygun bence ama CS:GO işlemci performansı da isteyen bir oyun, senin işlemcin çift çekirdek benim sana önerdiğim 4 çekirdekli hemde ucuz bütçene uygun. PSU konusunda ise 12V kanalınına bağlı bir resim çekip atsan daha yararlı olur ama tahminimce yeterli olur.

Ne alaka INTEL sisteme AMD ekran kartı takılamaz diye bir kural mı var ? Çok saçma konuşuyorsun bilmeyen sussun demişsin ama konuşuyorsun hala...
R7 240 HD5450 64 bit gibidir. Adam CS:GO oynayacam diyor. Gitsin bunu mu alsın?MSI R7 240 2GB DDR3 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı yapma gözünü seviyim. AMD fanıyım demiyorsun.

Hiç ekran kartı değiştirmedim. İntel sisteme amd olmazmı gerçekten? Nvidia mı olmalı?
Evet. Bunu alırsan da bana yazma sorun çıktı diye. MSI R7 240 2GB DDR3 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin için uygun bence ama CS:GO işlemci performansı da isteyen bir oyun, senin işlemcin çift çekirdek benim sana önerdiğim 4 çekirdekli hemde ucuz bütçene uygun. PSU konusunda ise 12V kanalınına bağlı bir resim çekip atsan daha yararlı olur ama tahminimce yeterli olur.
Hocam PSU bu.
_20170313_095618.JPG

r7 240 hd5450 64bit gibidir. Adam cs go oynucam diyo. Gitsin bunu mu alsın?MSI R7 240 2GB DDR3 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı yapma gözünü seviyim.. AMD fanıyım demiyosun da..

Evet. Bunu alırsan da bana yazma sorun çıktı diye. MSI R7 240 2GB DDR3 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Harbi çok mu kötü ya?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı