E6600 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Yelda Aslan
Laptop Önerisi: Huma H4 V1.1.1 14.0" Business

Önceki öneriyle karşılaştırın farkını siz anlarsınız, ekran kartı ve işlemci kat daha performanslı ve 2x SSD farkı var. :)
Oncekini öneren yearmaz mış :D gene saçma bi öneri yani..
Önerdiğiniz lap top süper ya aşık oldum yeminle bunu alırım kesin ben..

Gerçekten çok teşekkür ederim. Her soruma sabırla verdiğiniz için sabrınızı ve sizi çok tebrik ediyorum. Engin bilgilerinizi benimle paylaştığınız için tekrar çok teşekkür ederim :) Çok saolun :)

Gerçekten çok teşekkür ederim. Her soruma sabırla verdiğiniz için sabrınızı ve sizi çok tebrik ediyorum. Engin bilgilerinizi benimle paylaştığınız için tekrar çok teşekkür ederim :) Çok saolun :)
Bişey değil. Yazılımcı olduğum için bilgisayarlarla fazla ilgileniyorum. Sizde 2-3 hafta internette donanımların ve Technopat'ın videolarını sıkça izlerseniz en az benim kadar ilgili olursunuz.

İyi günler.

Bişey değil. Yazılımcı olduğum için bilgisayarlarla fazla ilgileniyorum. Sizde 2-3 hafta internette donanımların ve Technopat'ın videolarını sıkça izlerseniz en az benim kadar ilgili olursunuz.

İyi günler.
Değerli akıl hocam, r7 250 için PSU nasıldır benim? şu hesaplama sitesini benimle de paylaşır mısınız ?

Hocam bir de X E5430 düşünüyorum abartı olur mu sisteme ?

Değerli akıl hocam, r7 250 için PSU nasıldır benim? şu hesaplama sitesini benimle de paylaşır mısınız ?

@Yelda Aslan Değerli hocam bir de bu var tabi İntel Core 2 Quad Q9550 2.83ghz / 12m / 1333 - n11.com
X5460 buldum ama modlu diye almadım hocam, 771 den 775 döndüğü için orjinali kadar performanslı olmaz diye düşünüyorum ?

@Yelda Aslan Değerli hocam bir de bu var tabi İntel Core 2 Quad Q9550 2.83ghz / 12m / 1333 - n11.com
X5460 buldum ama modlu diye almadım hocam, 771 den 775 döndüğü için orjinali kadar performanslı olmaz diye düşünüyorum ?

Anakartının modelini tam olarak atarsan daha çok yardımcı olurum.

Anakartının modelini tam olarak atarsan daha çok yardımcı olurum.
Çok değerli hocam, öncelikle çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oluyorsunuz :)
Anakart:
Free-shipping-100-original-motherboard-for-font-b-MSI-b-font-G41M-P43-Combo-LGA-font.jpg

PSU:
_20170313_095618.JPG

İntel Core 2 Quad Q9550 2.83ghz / 12m / 1333 - n11.com Bunu almak istiyorum hocam. Ya dört çekirdek olacak yada yüksek hızlı çift çekirdek. Ama hocam kesinlikle modlu istemiyorum. İşlemci orjinal tercihim.
Son olarak bilgisayarımın test sonuçları:
MSI G41M-P43 Combo(MS-7592) Performance Results - UserBenchmark buradadır. 2 hdd var sadece birini kullanıyorum diğeri ise yedekleme için sıkıntı yok. Güçten yemesin diye çıkarabilirim işlemci için. Aynı şekilde CD romuda..

Tabi ki başa dönmüş gibi olduk. Ama burada önemli olan bu işlemcileri aldığımda PSU'nun güç verebilmesi. Sorunun aslı budur: DUYURUMDUR.

Çok değerli hocam, öncelikle çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oluyorsunuz :)
Anakart:
Eki Görüntüle 221652
PSU:
Eki Görüntüle 221653
İntel Core 2 Quad Q9550 2.83ghz / 12m / 1333 - n11.com Bunu almak istiyorum hocam. Ya dört çekirdek olacak yada yüksek hızlı çift çekirdek. Ama hocam kesinlikle modlu istemiyorum. İşlemci orjinal tercihim.
Son olarak bilgisayarımın test sonuçları:
MSI G41M-P43 Combo(MS-7592) Performance Results - UserBenchmark buradadır. 2 hdd var sadece birini kullanıyorum diğeri ise yedekleme için sıkıntı yok. Güçten yemesin diye çıkarabilirim işlemci için. Aynı şekilde CD romuda..

Tabi ki başa dönmüş gibi olduk. Ama burada önemli olan bu işlemcileri aldığımda PSU'nun güç verebilmesi. Sorunun aslı budur: DUYURUMDUR.
E8500' den daha iyi olacaktır powerda da sıkıntı yapmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı