E6600 ve GTX 960 darboğaz sorunu

OpelForum

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım Msi GTX 960. Yeni aldım vatanbilgisayar'dan Gamnig 2g ama,
NBA2k15, NFS rivals, GTA V gibi tüm oyunlarda küçük takılmalar oluyor ama 3 4 saniyede bir değil, çok küçük ama neredeyse sürekli takılmalar oluyor. İşlemci yetmiyor gibi geliyo bana. Anakart da yetmiyor olabilir. Sıcaklıklar da iyi yalnız işlemcinin 55 derece olduğunu gördüm. Benim işlemci için normal mi? Sistemim;

Pentium dual core E6600 CPU
4GB farklı modül RAM
MSI GTX960 gaming 2g gpu
Asus p5g41t-m lx anakart
1TB 7200RPM Seagate Barracuda HDD
Cooler Master 650 watt PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz olacaktır kesinlikle. 4GB ram daha alıp, i3 4160 alabilirsiniz.Tabi bunlar içinde birde anakart.

Ah ah boşuna araştırma yap demiyorum. core 2 duo ya GTX 960 takmak nasıl bir cesaret. Anakart + işlemci alırsanız sorun çözülür.
bütçe verirseniz bir şeyler önerebilirim.

Anakart+işlemci+ram olarak ekran kartınıza uygun bir değişiklik yapmanız ekran kartınızı tam kullanmanızı sağlar. Bu değişiklik için bütçeniz yoksa işlemcinizi 2.el q9650 veya q9550 ile değiştirin.

Ya durun saçmalamayın hemen ilk önce ekran kartı belleğinin kullanımına bak 2 gb'e yakınsa ekran kartı yetmiyor olabilir.

Ah ah boşuna araştırma yap demiyorum. core 2 duo ya GTX 960 takmak nasıl bir cesaret. Anakart + işlemci alırsanız sorun çözülür.
bütçe verirseniz bir şeyler önerebilirim.
Tam kesin birde 4 GB'lik modelini takmıştır diyecektim ki 2g diye yazmış yukarıda. Bende e8400 var 750ti'dan yukarısını hayatta takmam.

Arkadaşlar biraz geç yazdım kusura bakmayın internete yeni girebildim. Aynen bende öyle düşünmüştüm, yeni işlemci, anakart, ram kesin alıcam zaten... Bide bu aynı işlemci gtx480 le hiçbir sorun olmadan gayet iyi çalışmıştı o yüzden sorun olmaz sanmıştım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Ya durun saçmalamayın hemen ilk önce ekran kartı belleğinin kullanımına bak 2 gb'e yakınsa ekran kartı yetmiyor olabilir.
Kardeşim oyun esnasında ona nasıl bakabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…