E6600 ve GTX 960 darboğaz sorunu

OpelForum

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım Msi GTX 960. Yeni aldım vatanbilgisayar'dan Gamnig 2g ama,
NBA2k15, NFS rivals, GTA V gibi tüm oyunlarda küçük takılmalar oluyor ama 3 4 saniyede bir değil, çok küçük ama neredeyse sürekli takılmalar oluyor. İşlemci yetmiyor gibi geliyo bana. Anakart da yetmiyor olabilir. Sıcaklıklar da iyi yalnız işlemcinin 55 derece olduğunu gördüm. Benim işlemci için normal mi? Sistemim;

Pentium dual core E6600 CPU
4GB farklı modül RAM
MSI GTX960 gaming 2g gpu
Asus p5g41t-m lx anakart
1TB 7200RPM Seagate Barracuda HDD
Cooler Master 650 watt PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar biraz geç yazdım kusura bakmayın internete yeni girebildim. Aynen bende öyle düşünmüştüm, yeni işlemci, anakart, ram kesin alıcam zaten... Bide bu aynı işlemci gtx480 le hiçbir sorun olmadan gayet iyi çalışmıştı o yüzden sorun olmaz sanmıştım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Kardeşim oyun esnasında ona nasıl bakabilirim.
Msi Afterburner yazılımı kullanabilirsin. Bunu technopat GTA V testlerinde vs. kullanıyordu.

Olmazsa az biraz overclock yap düzelir.
Sağol kardeşim ama yaptım belki fanı otomatik tik diye fanı manuel çalıştırdım yine fayda etmedi arkadaşların dediği gibi işlemci darboğaz meselesi... İşlemci alıcam kesin.

Msi Afterburner yazılımı kullanabilirsin. Bunu technopat GTA V testlerinde vs. kullanıyordu.
Tamam teşekkürler kardeşim bakarım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı