E6700-9800GT sistem GTA V açar mı?

Aynı karta sahiptim, işlemciyi pek bilmiyorum fakat eğer ekran kartını besleyebiliyorsa 900p'de 30-40 FPS alırsınız hocam. Ancak RAM miktarı yüzünden ara sıra drop girebilir.

Darboğaz olup olmadığını oyun esnasında işlemci ve ekran kartı kullanım yüzdelerine bakıp anlayabilirsiniz, eğer işlemci kullanımı sürekli %100 fakat ekran kartı kullanımı düşükse işlemci ekran kartını besleyemiyordur.

Anakartınız destekliyorsa Xeon işlemcilere geçebilirsiniz hem okadar pahalıda değil.Kendim E5430 kullanıyorum 2021 yılında 100 TL'ye almıştım.

(Anakart G41m-Combo)

valla ben 9800 gt ile low da rahat rahat oynadım 35 fps'di. çok güçlü bi kart. Ama benim işlemci Quad Core seriisiydi. E serisi oynatmayabilir.

Bence hiç bulaşmayın, daha oyunu almadıysanız GTA: San Andreas Definitive Edition alıp mutlu olun.

Abimde RTX laptop var ona rağmen bile oyun ağır ara sıra drop giriyor neden bahsediyorsun sen?
Güldürme bizi .

En azından düşük grafiktede olsa 60FPS alabilir. Vice City ve III'de öyle.

Haklısınız. En az 6 GB lazım akıcı oyun için.

Dostum ben bile APU sistemde Low ayarda 40 FPS'yi zar zor alıyorum.
Kaldı ki o sistemde Low ayarda 60 FPS alacak.

İşletim sistemi ne?

Hiçbir şekilde oynatacağını düşünmüyorum.

Core 2 Duo sistemde max 4 GB RAM vardır tahminimce, 7 fala

Q6600 Q6700 falan 1. 2. nesil i3-i5'lere denk neredeyse. Bütçesi olmayan 775 pin anakart kullanıcıları için hala gideri var bence. 1050'yi falan rahat besliyor 15-16 senelik işlemci. 4 çekirdek gerçekten çok fark ediyor, Core 2 Duo'lardan da kat kat iyiler zaten bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…