E6700 sistem yükseltme

300 liraya tüm sistemini satan birinin sistemini alabilirsin. Mesela ben Core 2 Duo E7600'dü sanırım, 4 GB Ram, GT9500 ve anakartımı 200 liraya satmıştım ve sistem ile CSGO, aşırı low ayarlarda 28-30 FPS Gta 5 oynayabiliyordum.

Arkadaş acaba Pentium işlemci kullanmış mı? :D

İkinci el konusunda haklı olabilirsiniz. Demek istediğim herkes sıfır bilgisayar dizebilecek kadar parası, maddi durumu yok.
İyi forumlar.
Geçsen ne fayda? O da artık yetersiz. Yani arada az bir fark olacak ki geçmeye kalksan Anakart, PSU'da değişecek.

Geçsen ne fayda? O da artık yetersiz. Yani arada az bir fark olacak ki geçmeye kalksan Anakart, PSU'da değişecek.
Anakartı uyumlu yani değiştirmesine gerek yok. PSU değiştirmesi için ekran kartı alması gerek. Ayrıca Pentium kullanıp kullanmadığınızı belirtmemişsiniz. Kendim Pentium E2160 kullanmış birisiyim de.
Resimag - 56fb51e56f6
Resimag - ce69fb68991
Resimag - 25aed815587
Resimler bulanık çıkmış ama inşallah ne demek istediğimi anlamışsınızdır @Shinrai ve @KRALCAN .

Son düzenleme:
arkadaşlar elime biraz daha bütçe geldi 500 tl civarında bir yükseltme nasıl yapabilirim ?

elimde anakart var normalde ama arkadaş eşyaları kaldırırken anakartta görüntü almaya çalıştım ama görüntü gelmedi ama gene belki uyguna tamir olursa yaptırırım anakart modeli: asus P5G41T-M LX
arkadaşlar cevap veren yokmu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı