Kesinlikle O PSU'ı almayın.Bunu alsam olur mu sistemi komple deiştiriıom şole yapıyorumGittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
600W PSU alıyorum 4 4 DDR 3 RAM alıorum 8 GB RAM oliyor işlemci Core 2 Quad alıyorum ekran kartı 2. el letgodan aldım MSI GT 730 400 TL ydı pazarlık ıle takas ile 300'e indi.
Kaç FPS alırım LoL CS:GO Valorant.
Teşekkürler aldım letgondan 2. el MSI GT 730. 300 TL.
Bütçe arttırabiliseniz:
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arttıramazsanız:
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunlar çok daha iyidir.