E6700 sisteme ekran kartı önerisi

Can Geçim

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'de PUBG ya da GTA V oynamak istiyorum ama oynamak için neyi değiştirmek gerek yardımcı olur musunuz?
  • İşlemci : Pentium Dual Core CPU E6700 3.20 GHz
  • Ekran Kartı : AMD Radeon HD 5600/5700
  • RAM: 4GB
Ne önerirsiniz? 500-550 TL (Geçerse fazla olmasın lütfen) fiyat aralığında olursa sevinirim. Ekran kartını değiştirsem bu fiyat aralığında GTA V oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Emre bey'in dediklerini yapmanız bu fiyata en mantıklılar arasında. Fakat RAM de yetersiz GTA V'i sanırım oynarsınız ama PUBG'yi oynayabileceğinizden emin değilim. Bu fiyata bir de RAM takviyesi malesef yapılamıyor. Parçaları ikinci el alırsanız ancak mümkün olabilir.

Benim tavsiyem Aliexpress'ten Xeon E5450 işlemci ve GTX 750 Ti almanız. İkisi birlikte 500 TL ediyor.
Ya tam olarak emin değilim bir sorun çıkmasından korkuyorum iade falan sıkıntı çıkarır diye güvenilir midir sizce ?
Emre bey'in dediklerini yapmanız bu fiyata en mantıklılar arasında. Fakat RAM de yetersiz GTA V'i sanırım oynarsınız ama PUBG'yi oynayabileceğinizden emin değilim. Bu fiyata bir de RAM takviyesi malesef yapılamıyor. Parçaları ikinci el alırsanız ancak mümkün olabilir.
Ayrietten ram takmayı düşünüyorum + 4 yada + 2 +2 pc de şuanda +2 +2 : 4gb ram var soyle bir toparlasam gerisi gelicekte aliexpress'e de güvenemiyorum açıkcası pek o siteden alışveriş yapmışlığımda yok.
Bu önerdiğiniz işlemci GHz'si çok düşük ama bir sıkıntı olur mu işlemciden anladığım yok GHz'ye bakıyorum genelde çekirdeğe bakılıyormuş ama benimki şuan 2 çekirdekli bu kaç açar mısınız ?
Bu arada linkini attığınız ekran kartının değişiğini buldum ama fark varmı aralarında.Ben bir fark göremedim de performans açısından değişiklik olur mu ? Tahmini Teslimat Zamanı

Son düzenleme:
@Can Geçim Belirttiğiniz ekran kartı çift fanlı. En fazla 2-3 fps değişebilir, benim verdiğim ekran kartı ile ekstra ram alırsanız daha çok işinizi görecektir.
Anakart modelini ve Ram ddr mhz'ını belirtirseniz sevinirim.
İşlemcinin Ghz'inden ziyade model ve çekirdek sayısı daha önemli. E6700 işlemciye en fazla r7 250 kartını takabilirsiniz.

Üzgünüm yanlış link atmışım bu ürüne bakmanız daha doğru Tahmini Teslimat Zamanı

Son düzenleme:
@Can Geçim Belirttiğiniz ekran kartı çift fanlı. En fazla 2-3 fps değişebilir, benim verdiğim ekran kartı ile ekstra ram alırsanız daha çok işinizi görecektir.
Anakart modelini ve Ram ddr mhz'ını belirtirseniz sevinirim.
İşlemcinin Ghz'inden ziyade model ve çekirdek sayısı daha önemli. E6700 işlemciye en fazla r7 250 kartını takabilirsiniz.

Üzgünüm yanlış link atmışım bu ürüne bakmanız daha doğru Tahmini Teslimat Zamanı
Bu ne kadar artış sağlar ve anakart foxconn G41MXE / DDR 3 / RAM İSE 400.000 MHz sanırım 2 ile çarpılıyor pek emin değilim ama cpu-z de böyle yazıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı