Evet sağlar fakat RAM'leri de yükseltmenizi öneririm.Peki bana oyunlarda yüksek fps sağlar mı onu öğrenmek istiyorum yoksa 2 - 3 fps işimi görmez ki.
Evet sağlar fakat RAM'leri de yükseltmenizi öneririm.Peki bana oyunlarda yüksek fps sağlar mı onu öğrenmek istiyorum yoksa 2 - 3 fps işimi görmez ki.
Arkadaş ise pek bir fark olmaz 2-3 fps fark olur diyor ?Hiç bir sıkıntısı çıkmaz şu ikisini almanızı öneririm. Çıkarsa iade alıyorlar.
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı
Ram'leri yükseltmeye çalışıcam ama şuanlık Tahmini Teslimat Zamanı bunda ve Tahmini Teslimat Zamanı bunda karar verdim ekran kartı nasıl senin dediğin çift fanlı ama bir fark olmaz diyor arkadaş bunda nasıl olur ?Evet sağlar fakat RAM'leri de yükseltmenizi öneririm.
GTX 750 Ti canavar gibi ısınan bir kart. Çift fanlı almazsanız büyük şey kaybedersiniz.Arkadaş ise pek bir fark olmaz 2-3 fps fark olur diyor ?
Ram'leri yükseltmeye çalışıcam ama şuanlık Tahmini Teslimat Zamanı bunda ve Tahmini Teslimat Zamanı bunda karar verdim ekran kartı nasıl senin dediğin çift fanlı ama bir fark olmaz diyor arkadaş bunda nasıl olur ?
GTX 750 Tİ ve attığın işlemci ile rahat GTA V'i orta ayarlarda oynatır mı peki ?GTX 750 Ti canavar gibi ısınan bir kart. Çift fanlı almazsanız büyük şey kaybedersiniz.
Canavar gibi oynatır.GTX 750 Tİ ve attığın işlemci ile rahat GTA V'i orta ayarlarda oynatır mı peki ?
Almayı düşünüyorum yakın zamanda bu ikisini eyvallah sağolasınız ikinizde.Çift fan + İşlemci'yi alıcam.Canavar gibi oynatır.
Tam emin olamadım işlemci kesin ama 1 gb ekran kartı ? düşük performans sergilemez mi ?750Ti yerine 750 almanızı öneririm aradaki farka değer performans farkı yoktur. GTX750 42 Dolar iken 750Ti 60 Dolar civarında ve oyunlardaki fark en fazla 5 FPS olacaktır.
750Ti'a verecek paranız varsa onun fiyatına 2. el HD7850 öneririm daha performanslıdır.
İşlemci olarakta fiyat/performans olarak en iyi işlemci X5450'dir. 120W TDP yazmışlar fakat aynı soğutucuyla E5440'ı da denedim aynı sıcaklığa ulaşıyor. Aliexpress üzerinden 3 tane Xeon işlemci aldım 3'ü de sorunsuz çalışıyor. 10 günde geldiler. Sipariş ederken E0 revizyon olarak isteyin daha az ısınan sürüm.
Ayrıca RAM yükseltmesi kesinlikle yapın.
X5450: Xeon X5450 Processor 3.0GHz 12MB 1333MHz SLBBE SLASB Close to Core 2 Quad q9650 works on LGA775 motherboard-in Processors from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
GTX750: ASUS Graphics Card Original GTX 750 1GB 128Bit GDDR5 Video Cards for nVIDIA Geforce GTX750 Hdmi Dvi Used VGA Cards On Sale-in Graphics Cards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group Daha fazla siparişi ve yorumu var.
GTX750 Çift Fanlı: ASUS Graphics Card Original GTX 750 1GB 128Bit GDDR5 Video Cards for nVIDIA Geforce GTX750 Hdmi Dvi Used VGA Cards On Sale-in Graphics Cards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group Daha az yorum ve sipariş sayısı var ama aynı satıcı.
Ekran kartında VRAM 4K oyun oynamadığınız sürece önemli değildir. İçinize sinmiyorsa 750Ti alabilirsiniz. Ben 750'yi F/P olduğu için önerdim. Yani 750Ti ile aradaki farka değmez.
2GB GT1030 ile 1GB GTX750 Karşılaştırması: 3.20'de testler başlıyor.
GTX750 ortalama 5 FPS daha fazla alıyor.
GTX750 1GB ile GTX750Ti 2GB karşılaştırması:
Tomb Raider'da 750 ortalama 40FPS, 750Ti 47FPS alıyor. 80 Lira değecek fark olduğunu sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.