E6700 Sisteme GTX 750 Ti Alınır mı?

LoXemSs

Decapat
Anakartım: Foxconn 2A8C
PSU: 300W +12V ibaresi var
CPU: Intel Pentium E6700 3.20GHz
Şu anki ekran kartım Nvdia geforce GT210 1GB

Abilerim ablalarım bilgisayarlarımın özellikleri yukarıdaki gibi ama ekran kartımdan hiç memnun değilim ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Sizce bu sisteme GTX 750TI alıyım mı darboğaz olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart DDR2 ise hiç girmeyin, DDR3 ise düşünülebilir, ileride işlemciyi değiştirerek bir süre daha kullanabilirsiniz. Bu haliyle darboğaz kesinlikle olacaktır.
Anakartım DDR3
anakartın desteklediği işlemciler arasında hangisinin daha iyi olduğunu anlayamadım o yüzden hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum

Anakartınız LGA775 ve o soketler için hep önerdiğim, hem performanslı hem ulaşılabilir bir işlemci var.
US $17.5 |Tahmini Teslimat Zamanı
Hazır modlanmış geliyor ve direkt takıp kullanılıyor ama biosu modlayarak daha performanslı çalışıyor bu işlemci. Bu işlerden anlamam derseniz direkt takıp kullanabilirsiniz rahatlıkla. Biosu modlamak mecburiyetinde değilsiniz. 750 Ti'ı da besleyecektir. 100 liranın altında fiyatı.
Fakat çipseti de önemli anakartın. Bu işlemcinin istediği enerjiyi her anakart veremeyebiliyor.
Onun yerine ona göre azıcık daha güçsüz olan şu işlemciyi de önerebilirim.
US $19.5 |Tahmini Teslimat Zamanı
Bu 2 dolar daha pahalı ama her anakartla uyumlu ve daha az elektrik harcayıp daha az ısınır. Aynı zamanda çok önemli bir miktar olmasa da daha az performans verir.

Son düzenleme:
Anakartınız LGA775 ve o soketler için hep önerdiğim, hem performanslı hem ulaşılabilir bir işlemci var.
Hazır modlanmış geliyor ve direkt takıp kullanılıyor ama biosu modlayarak daha performanslı çalışıyor bu işlemci. Bu işlerden anlamam derseniz direkt takıp kullanabilirsiniz rahatlıkla. Biosu modlamak mecburiyetinde değilsiniz. 750 Ti'ı da besleyecektir. 100 liranın altında fiyatı.
Fakat çipseti de önemli anakartın. Bu işlemcinin istediği enerjiyi her anakart veremeyebiliyor.
Bu 2 dolar daha pahalı ama her anakartla uyumlu ve daha az elektrik harcayıp daha az ısınır. Aynı zamanda çok önemli bir miktar olmasa da daha az performans verir.
internetten baktım anakartın desteklediği işlemcilere aralarında önerdiğin işlemcileri desteklediğini göremedim

Göremezsin çünkü bu modeller normalde server işlemcileri. Kenarları kırpılıp soket içine ufak bir eklemeyle normal sistemlerde kullanılabilir hale getiriliyorlar. İntel'in zamanında düşünmediği ufak bir açık diyebiliriz buna. Bundan da faydalanılıyor. Ucuza kuvvetli işlemciler kullanılabiliyor ev sistemlerinde.

Göremezsin çünkü bu modeller normalde server işlemcileri. Kenarları kırpılıp soket içine ufak bir eklemeyle normal sistemlerde kullanılabilir hale getiriliyorlar. İntel'in zamanında düşünmediği ufak bir açık diyebiliriz buna. Bundan da faydalanılıyor. Ucuza kuvvetli işlemciler kullanılabiliyor ev sistemlerinde.
Yani hangi işlemciyi önerirsin

Bu mesajımda söyledim zaten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı