E6700 tabanlı sistem yavaşlık sorunu

berkanevren

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım aşırı yavaş ve oyunlarda gerçekten düşük FPS alıyorum. Örneğin Multi Theft Auto San Andreas'ın CIT2.net sunucusunda takılırken kalabalık ortamlarda 15-20 FPS , ev, işyeri (Interior) gibi yerlerin içine girdiğim zaman 30-45 FPS alıyorum. Önceden böyle olmuyordu, önceleri 30-40 FPS aşağı almaz, Interiorlara girince 45-50 olurdu. Aynı şey BLOCKADE 3D içinde geçerli fare yavaş dönüyor ve takıla takıla ilerliyorum. Ping seviyem doğal ve internetten kaynaklanmadığına bahse girerim. Şu anlık oynayacak oyunum yok çünkü bilgisayarımda aşırı derecede donma problemi var. Sizce ne yapmalıyım?

Özellikler;
Kod:
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E6700 @3.20GHz (2 CPUs), ~3.20GHz
Bellek: 2048 RAM
Ekran: Intel(R) G41 Express Chipset 1070MB
Monitör Çözünürlüğü: 1360 x 768 (32 bit) (60Hz)
İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64-bit

Yardım edecek yok mu?

Format atmak cözüm olabilir. veya bendede bu özeliklerde pc vardı Windows 10 kurdum pc 3 gün sonra yavaşladı ve anakart yandı. Windows XP kurabilirsiniz.
XP çok eski bir işletim sistemi ve şuan çoğu yazılımda uyumsuzluk sorunu meydana getiriyor. Başka bir çözümünüz var mı format harici?

Büyük ihtimalle ısınmadan kaynaklanıyor. Kasanızı açıp kasanın içini, ekran kartını temizleyin. Ardından ekran kartının ve işlemcinin termal macununu yenileyin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı