Halit Enes
Hectopat

Daha fazla  

Bilgisayarımda oyun oynarken ekran önce donuyor sonra siyah ekran çıkıyor. Yani şöyle oluyor: Oyuna giriyorum, sıkıntı yok. 5 dakika oynuyorum oyundan atıyor. Tekrar giriyorum 3 ila 4 dk sorunsuz oynadıktan sonra ekran donuyor. Siyah ekran çıkıyor, siyah ekran çıktıktan sonra 1, 2 saniye falan normal akıyor oyun. Sonra yine böyle bir 6, 7 kere tekrarladıktan sonra mavi ekran çıkıyor. PC'yi yeniden açıyorum, oyuna giriyorum (bu arada mavi ekran sadece 1 kez çıkıyor) yine yaklaşık 10 dk sıkıntısız oynuyorum sonra yine ekran donuyor. Siyah ekran çıkıyor. Sorunun ekran kartından kaynaklandığını düşündüğüm için oyunu aşağı indirip masaüstünde hiçbir şey yapmadan 20 saniye bekliyorum. Bazen oyunu aşağı indirdiğimde aşağıda bir bildirim beliriyor = ATI Radeon ailesi sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diye bir bildirim. Oynadığım oyun Zula veya Call of Duty /sık sık oyundan da atıyor: Sistem özellikleri Intel Core 2 Duo CPU E6750 2.66GHz X 2/radeon x550/x700 series/ 4 GB RAM lütfen yardım(!)edin.
Bu arada bilgisayarım Crysis'i kaldırır mı?
Teşekkürler.

Bu arada bilgisayarım Crysis'i kaldırır mı?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: