E6800 HD6350 sistemde FPS artırma

İşletim sistemi
Windows 7

BaranHB

Centipat
Daha fazla  
RAM
DDR2 2 GB
Ekran kartı
AMD HD6350
İşlemci
Pentium E6800
Arkadaşlar oldukça yetersiz bir PC kullanıyorum. Sadece Metin2 oynuyorum ama bu oyunda bile kasma donma oluyor. Depolama tamamen boş diyebilirim, PC'yi sadece Metin2 oynamak için açıyorum başka oyun uygulama vs yok. Lazım olmadıkça tarayıcı bile açmıyorum.

PC de sadece 25 GB'lik alan dolu yani %90ı boş sayılır, ekran kartı ve güç modu en iyi performans modunda, Windows animasyon kısmı performans modunda, MSConfig'den başlangıç programlarının hepsi kapalı durumda arka planda çalışan bir şey yok. Benim bildiklerim bunlar ama hala kasma devam ediyor.

Başka yapmam gereken bir şey varsa yardımcı olur musunuz?

Maalesef yazılımsal olarak pek bir şey yapamazsınız. En basitinden RAM miktarını 4 yapmak sizi biraz rahatlatır ama sistemin gücü de belli sonuçta.
Sadece ram arttırmayı düşündüm bende ama ddr2 çok eski olduğu için bulunmuyor.İdarelik ekran kartı alayım dedim bu pc ye uygun kartlar için 500-600 dediler.

Eğer anakrtınızın modeli G31 ise sorun çünkü o 2 GB yerine 2 tane 4 GB bulmanız gerekebilir. Oda bayağı zor. Eğer P41 94y varsa mis gibi olur 3 tane 2 GB RAM al. İşlemcin aslında güzel. Onu OC yaparak daha yüksek performans elde edebilirsin.

Eğer anakrtınızın modeli G31 ise sorun çünkü o 2 GB yerine 2 tane 4 GB bulmanız gerekebilir. Oda bayağı zor. Eğer P41 94y varsa mis gibi olur 3 tane 2 GB RAM al. İşlemcin aslında güzel. Onu OC yaparak daha yüksek performans elde edebilirsin.
Anakart ; Asus P5KPL AM SE
Üç dört sene önce anakart yanmıştı değiştirilmişti,2 slotu var diye biliyorum.
İlçede yaşadığım için parça bulmak epey zor.Satanlar da alakasız fiyat istiyor,takviye yapmadan dediğin şekilde OC yapma şansım var mı ?

Bulabilirsem deneyeceğim, şu an için OC yapma şansım var mı işlemciye?

Var. Voltajı soputucuna göre ayarlayın. 75 derece olsun Max. Sonra kademeli olarak arttır FSB hızını. Ve RAM hızını ayarla.
İşi sen yapacağın için biraz araştırmanı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan belki ufak bilgi sahibi olabilirsiniz. FSB 333 olan işlemciyi OC yaptığı için daha düşük değerler deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı