SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.670 Çözümler 6 22 Mayıs 2020 #21 2 GB RAM var ne bekliyorsun ki kasması normal.
TheRecklesss Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 216 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Professional Gamer 22 Mayıs 2020 #22 Bu sistemle ne bekliyorsun anlayamadım hocam. Acilen yenilemelisin...
U umuterten Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #23 İşlemci ile RAM'i sipariş ettim, birkaç güne gelirler. Elime geçtiklerinde sistemi montajlıyacağım, sorun duzelirse güncellerim.
İşlemci ile RAM'i sipariş ettim, birkaç güne gelirler. Elime geçtiklerinde sistemi montajlıyacağım, sorun duzelirse güncellerim.
UGUR KUCUK Picopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #24 umuterten dedi: İşlemci ile RAM'i sipariş ettim, birkaç güne gelirler. Elime geçtiklerinde sistemi montajlıyacağım, sorun duzelirse güncellerim. Genişletmek için tıkla... Bro güncel sistemin ne bende degiştirmeyi düşünüyorum
umuterten dedi: İşlemci ile RAM'i sipariş ettim, birkaç güne gelirler. Elime geçtiklerinde sistemi montajlıyacağım, sorun duzelirse güncellerim. Genişletmek için tıkla... Bro güncel sistemin ne bende degiştirmeyi düşünüyorum