E6800 Sistem CS:GO Kaldırır mı?

pbgb3

Hectopat
CS:GO'yu daha önceden satın almıştım, ancak 1 yıl falan oluyor. Dust 2 haritası falan değişti ve benim satın aldığım CS:GO hesabı VAC ban yediği için şu an deniyemiyorum. Bu sistem güncel CS:GO'da bir sıkıntı çıkartır mı?
  • 4 GB 1333 MHZ RAM DDR3
  • G41 ANAKART DDR3
  • SAPPHİRE R7 250 2 GB 128 BİT
  • E6800 3.33 GHz İŞLEMCİ

Yeterli olacaktır diye düşünüyorum. 610M ile en düşük ayarlarda oynayabiliyorum. 4GB RAM de yeterli. İşlemci kısmında da yeter diye düşünüyorum.

CS:GO'yu daha önceden satın almıştım, ancak 1 yıl falan oluyor. Dust 2 haritası falan değişti ve benim satın aldığım CS:GO hesabı VAC ban yediği için şu an deniyemiyorum. Bu sistem güncel CS:GO'da bir sıkıntı çıkartır mı?
  • 4 GB 1333 MHZ RAM DDR3
  • G41 ANAKART DDR3
  • SAPPHİRE R7 250 2 GB 128 BİT
  • E6800 3.33 GHz İŞLEMCİ

Kaldırır, herhangi bir sıkıntı çıkarmaz.

Eski sistemim GTS 250 ve Intel Core 2 Duo E6700 ile Dust 2'de Ranked maçta 90-120 arasında bir FPS alıyordum. Yeni Dust 2 ile FPS de düşme olasa da senin CPU ve GPU nun benim eski sistemden bir tık iyi olduğunu düşünürsek 60 FPS in altına inmeyeceğini söyleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı