E7200 Sistem 32 Bitten 64 Bite Geçme

MarslıAdam

Decapat
Merhaba Technopat Sosyal. PC işletim sistemim Windows 7 32 bit ancak benim bilgisayarım 64 biti kaldırabiliyor format atarak 64 bite geçebilir miyim?

Ayrıca bir sorum daha olacak Win 7 mi Win8 mi daha çok performans verebilir? Eğer Win8 daha iyiyse ben Win7 32 bitten Win 8 64 bite geçebilir miyim?

Sistemim:
  • Intel E7200 2.40 GHz
  • 2 GB RAM
  • ATI Radeon HD 3600 Series 1 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 bu sistemde daha performanslı falan olmaz. HD 3600'ün Windows 10 için ne Crimson'u var ne Catalyst'i siz neden bahsediyorsunuz? Adam oyun kassa ekran kartının 3D ayarlarından kısamayacak Windows 10'da veya ufak tefek başka şeyleri yapamayacak. Renk ayarı vs.

Merhaba Technopat Sosyal. PC işletim sistemim Windows 7 32 bit ancak benim bilgisayarım 64 biti kaldırabiliyor format atarak 64 bite geçebilir miyim?

Ayrıca bir sorum daha olacak Win 7 mi Win8 mi daha çok performans verebilir? Eğer Win8 daha iyiyse ben Win7 32 bitten Win 8 64 bite geçebilir miyim?

Sistemim:
  • Intel E7200 2.40 GHz
  • 2 GB RAM
  • ATI Radeon HD 3600 Series 1 GB
Evet geçersin. Sorun olmaz. Benim dayımın Lenovo İdeaCentre Q180 bilgisayarı var. İlk aldığında Windows 7 Home Basic 64 bit vardı. Orjinal idi. Sonra ben ona Windows 10 Pro 64 bit UEFI olarak format attım. Hiçbir sorun yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı