E7200 sistem Windows 8 veya 8.1 destekler mi?

V3R3X

Hectopat
Daha fazla  
Windows 7'de sıkıntı çekiyorum. Düşük FPS mi dersin, ne dersen de.
  • İşlemci--> Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 2.53 GHz
  • Ekran Kartı --> AMD Radeon HD 5450 -1GB
  • RAM --> 2048-2 GB
  • DirectX 11. Belki lazım olur, bunu da yazayım.
  • 2 adet diskim var ikisi de 255 GB.
Bir de bir sorun çıkar diye D: diskine yedek atıp onunla başlatabilirim diye düşünüyorum.
Cevaplarsanız sevinirim.

16 GB USB flash bellek ile atacağım formatı. Eğer kaldırıyorsa bir de ISO dosyası atarsanız sevinirim.
Teşekkürler.

Windows 7'de sıkıntı çekiyorum. Düşük FPS mi dersin, ne dersen de.
  • İşlemci--> Intel(r) Core(tm)2 Duo CPU E7200 2.53 GHz.
  • Ekran kartı --> AMD Radeon HD 5450 -1GB
  • RAM --> 2048-2 GB.
  • DirectX 11. belki lazım olur, bunu da yazayım.
  • 2 adet diskim var ikisi de 255 GB.
Bir de bir sorun çıkar diye D: Diskine yedek atıp onunla başlatabilirim diye düşünüyorum.
Cevaplarsanız sevinirim.

16 GB USB flash bellek ile atacağım formatı. Eğer kaldırıyorsa bir de ISO dosyası atarsanız sevinirim.
Teşekkürler.

Ufak dokunuşlarla sistemi çok daha iyi bir hale getirebilirsiniz hocam. Çok az da olsa bir bütçe var mı (100-150 TL bile yeter)

8.1 güncellemelerini yaptıktan sonra hantallaşıyor bunu bizzat kendim test ettim. Fakat 32 bit kurarsanız ve yavaşlık fazla sorun değilse (öyle abartı bir yavaşlık değil) kullanabilirsiniz 8.1'i. Fakat Windows 7'de kalmak daha iyi eğer sorun yaşamıyorsanız sizin için.

Çok kasar hem 8.1 çok hantal oluyor.

Windows 8.1 hızlı bir işletim sistemi Dual boot yapıp deneyebilir ya da sanal bilgisayara kurup deneyebilir Windows 8.1 hızlı ve Windows 7'den daha güvenlikli bir işletim sistemi zaten arkadaşında bilgisayarı iyi değil gibi Windows 7'de bile kasıyorsa Linux kurması daha mantıklı olur.

Windows 8.1 hızlı bir işletim sistemi Dual-Boot yapıp deneyebilir yada Sanal bilgisayara kurup deneyebilir Windows 8.1 hızlı ve Windows 7'den daha güvenlikli bir işletim sistemi.
Bu bilgisayarın sanal makine çalıştırabileceğini sanmam. 2 GB RAM varmış, sanal makineye 1 GB verirse içine kurduğu Windows 8.1 aşırı yavaş çalışır, RAM az olduğu için disk kullanımı fazla olur. Fakat Dual-Boot iyi bir seçenek gibi.

Windows 8.1 hızlı bir işletim sistemi Dual boot yapıp deneyebilir ya da sanal bilgisayara kurup deneyebilir Windows 8.1 hızlı ve Windows 7'den daha güvenlikli bir işletim sistemi zaten arkadaşında bilgisayarı iyi değil gibi Windows 7'de bile kasıyorsa Linux kurması daha mantıklı olur.
Tamam sanal makineyle veya dualbootla denesin. Beğenirse tamam dursun. Ama kasacağından eminim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı