ram almayı düşünüyorum açıkçası 8.1'den 7 ye döndürebilir miyim kendim?7 ideal. 4 GB ve üstünde RAM'e sahip olacaksanız 64 Bit yapın. Olmayacaksanız 32 Bit yapın.
RAM almayı düşünüyorum açıkçası 8.1'den 7'ye döndürebilir miyim kendim?
32 bit kullanıyordum çoğu oyun 32 bitten 64 bite geçtiği için oynayamıyorumEğer RAM yükseltmesi yapacaksanız 64 Bit 8.1 Pro veya 10 LTSC gider fakat yapmayacaksanız 32 Bit Embedded 8.1 veya 7 kurulabilir.
8.1 e de öyle geçmiştim ama windowsun kendi sitesinde 7 için key istiyor cevapladığınız için teşekkür ederim8 GB'lık USB belleğiniz varsa Rufus ile Windows 7'yi kendiniz yazabilirsiniz. Sizin önceliğiniz Q serisi (Q8300 veya Q9300) gibi işlemci almak olmalı. Kaç adet RAM'iniz var bilmiyorum ancak anakartınızdaki slota göre RAM'i de 6 veya 8 yaparsınız. Benim 2. sistemimde E5440 6 GB RAM Radeon 5570 kart vardı gayet güzeldi eski oyunları oynarken.
32 bit kur.8.1'e 1-2 ay önce geçtim 32 Bit'ten 64 Bit'e ve aşırı kasma ve donma sorunu yaşıyorum.
Yani, formatla geçersin. Öyle geçmedin mi zaten 8.1'e?ram almayı düşünüyorum açıkçası 8.1'den 7 ye döndürebilir miyim kendim?
evet evet o da oyundan dolayı 64 bit yapmıştım32 bit kur.
4 GB RAM altı sisteme 64 bit kurmayın.
Yani, formatla geçersin. Öyle geçmedin mi zaten 8.1'e?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.