E7400 GTA 5 FPS Drop ve Texture Kaybı

KadirWinchester

Kilopat
Daha fazla  
  • 4 GB RAM DDR2
  • E7400 2.8 GHz İşlemci
  • GT 710 2 GB

Oyunda ani drop ve FPS düşüşü gibi sorunlar yaşıyorum. Genelde oyunda araba sürerken aşırı donmaya başlıyor bazı textureler kayboluyor. Eski HDD sürücümde aynı durum oluşuyordu Yeni HDD aldım hiçbir fayda etmedi. Oyunda Afterburner programında CPU kullanımı %100 ulaşıyor, donmalar daha da artıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belleğiniz açık dünya oyunlarının büyük bir kısmı için yetersiz. 6-8 GB arası bir belleğe ve minimum 4 çekirdekli bir işlemciye geçiş yapmanızı öneririm. Donanım değişikliği olmadan çözümü olmayan bir durum.

• 4 GB RAM DDR2
  • E7400 2.8 GHz İşlemci
  • GT 710 2 GB

Oyunda ani drop ve FPS düşüşü gibi sorunlar yaşıyorum. Genelde oyunda araba sürerken aşırı donmaya başlıyor bazı textureler kayboluyor. Eski HDD sürücümde aynı durum oluşuyordu Yeni HDD aldım hiçbir fayda etmedi. Oyunda Afterburner programında CPU kullanımı %100 ulaşıyor, donmalar daha da artıyor.
dostum bendede sana yakin eski bi sistem var
e 6300 2.80 ghz islemci
asus p5Qpl- am anakart
2x2 4 gb kingston cl6 ince orjinal eski ramler
hd 4650 ddr3 128 bit
denedim bende sorunsuz calisiyor. su gibi akiyor

• İ7 6700
  • RX 580 4GB
  • 1x8GB DDR4 2133MHZ
  • CM G750M 750W

GPU kullanımı %60'ın üzerine çıkmıyor. FPS 60'a sabit ama donmalar, droplar yiyorum. Her türlü yolu denedim. Format attım, BIOS güncelledim, driver güncelledim. Sorun RAM'den mi yoksa başka bir şey mi var? 4GB bile RAM kullanmayan ETS 2'de de donuyor tüm RAM'i sömüren BF5'te de donuyor. Hemde FPS'ler 60 ve üzeri olmasına rağmen. GPU kullanımı da %60'ı geçmiyor. Kaç konu açtım çözemedik hocam. GPU ve PSU sıfır.
Recep hocamın olduğu bir konuya yazdım buraya taşıdılar deli olucam valla.

Kardeş bions sıfırla işlemci ram ve Kuzey köprüsü ne azar zar voltaj ver eğer ok tuşları ile olmuyor sa artı eksi tuşları ni kullan

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı