Çözüldü E7400 sistem mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

378352

Hectopat
Makaleler
3
RAM
4GB 800MHz RAM
SSD veya HDD modeli
SanDisk SSD Plus 240GB
Ekran kartı
ATI Radeon HD 3650
Anakart
ECS G-31T M7
İşlemci
İntel Core 2 Duo E7400 2..80GHz
Sistemimde bugün bir mavi ekran hatası aldım. Sorun ne olabilir?

Minidump file: Minidump.rar
Görsel:

mavi ekran hatası.jpg

Düzeltme: Mavi ekran hatası %100 olunca otomatik olarak kendini yeniden başlatmadı. Kasanın güç tuşuna basılı tutarak kapattım sistemi.

Çözüm
@Emir Kaan04 sonuç nedir acaba? Sorununuz çözüldü mü?

Hocam Windows 10'a geri dönmüştüm yakın zamanda. Windows 10'a geçmeden önce Windows 11 açılmıyordu. Hani şu dönen noktalar var ya işte orada hata veriyordu. Bazen başlangıç sesi başlayıp takılıp hata veriyordu. Bir arkadaştan 10 yüklü belleği takıp attım formatı. Oppo telefon cihazını bağlayınca hiç hata vermemeye başladı. Sistem bayağı rahatlamıştı. Şimdilik sorun yok Windows 10'da.
@Emir Kaan04 sonuç nedir acaba? Sorununuz çözüldü mü?

Hocam Windows 10'a geri dönmüştüm yakın zamanda. Windows 10'a geçmeden önce Windows 11 açılmıyordu. Hani şu dönen noktalar var ya işte orada hata veriyordu. Bazen başlangıç sesi başlayıp takılıp hata veriyordu. Bir arkadaştan 10 yüklü belleği takıp attım formatı. Oppo telefon cihazını bağlayınca hiç hata vermemeye başladı. Sistem bayağı rahatlamıştı. Şimdilik sorun yok Windows 10'da.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı