E7400 sisteme Windows 7 vs Windows 8.1

CosmosianMB

Zeptopat
RAM
2x2 RAM DDR3 (4 GB RAM)
SSD veya HDD modeli
500 GB HDD
Ekran kartı
HD 4350 ATI RADEON 1 GB
İşlemci
İntel core 2 duo E7400 2.8 GHZ
Arkadaşlar hangi sistemde daha rahat ederim?

Windows 8.1 kullanabilirsiniz.

Şuan ki Windows 7'de oynadığım oyunları, Windows 8.1'de de aynı performans ile oynayabilir miyim?
Efenim bana güvenin doğru ve son sürüm ekran kartı sürücüsünü kurarsanız FPS iniz artacaktır.

Şuan ki Windows 7'de oynadığım oyunları, Windows 8.1'de de aynı performans ile oynayabilir miyim?
Efenim Windows 8.1 hangi yollarla kurup.İSO dosyasını nereden indireceğinizi biliyorsunuz değil mi?

Efenim bana güvenin doğru ve son sürüm ekran kartı sürücüsünü kurarsanız FPS iniz artacaktır.

Efenim Windows 8.1 hangi yollarla kurup.İSO dosyasını nereden indireceğinizi biliyorsunuz değil mi?
Evet biliyorum, bu arada key'i nereden bulacağım? Ebay'dan baktım key satmıyorlar Windows 8.1 için.

Efenim hem etkinleştirmezsiniz Windows 7 gibi bilgisayarı yavaşlatmıyo sadece Etkinleştir uyarısı veriyor oda pek bir şey değil ayarlara gönderiyor sizde hemen kapatıp İşletim Sisteminizin keyfine devam ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…