Yani bu bilgisayarda fazla yeni nesil oyun oynayabileceğimi sanmıyorum genelde eski oyunları oynarım CS 1.6,Minecraft,Cod,Stardew Valley vs.Oynadığın oyunlara bağlı, Linux oyunlarda artık çok daha iyi.
Hayır, Windows 7 uygun değil. Web'te bazı sitelerde güncel olmamaktan dolayı sorunlar yaşayabilirsin.Windows 7'nin hangi sürümünü kullanmalıyım?
E6300 2 GB RAM 120GB HDD'li sistem var 8.1 Pro kurulu çok da memnunum Win 8.1 Pro performance Edition sürümleri var piyasada göz atabilirsiniz.
Ultimate kurun. Rufus üzerinden indirirseniz en güncel ISO'su iniyor haberiniz olsun. Windows Update ile de Türkçe yaması kurabiliyorsunuz.
Hayır, Windows 7 uygun değil. Web'te bazı siteler güncel olmamaktan dolayı sorunlar yaşayabilirsin.
Stardew Valley.
Minecraft.
CS 1.6
Windows 8.1 ya da Windows 10 Super Lite iyi olacaktır. Sistemimiz neredeyse aynı Windows 10 kullanıyorum.
Windows 7 devri artık bitti bence. En az Windows 8.1 kurulması lazım ama ben şahsen Windows 8.1'in temasını falan hiç sevmiyorum.
Windows 8.1 ya da Windows 10 Super Lite iyi olacaktır. Sistemimiz neredeyse aynı Windows 10 kullanıyorum.
Windows 7 devri artık bitti bence. En az Windows 8.1 kurulması lazım ama ben şahsen Windows 8.1'in temasını falan hiç sevmiyorum.
https://www.protondb.com/app/413150 oynanıyor.
Oynanıyor.
Oynanıyor.
Oynadığınız oyunlar Linux'ta oynanabiliyor. Bence Linux Mint Xfce ile iyi bir deneyim yaşabilirsiniz Mint Xfce 20.3 sürümü 2025'e kadar desteklenecek. Bu sistem ile gelecek Linux Mint sürümlerine de rahatça güncelleyebilirsiniz. O yüzden Linux Mint Xfce sizin için daha iyi bir tercih olacaktır. Bir sorun yaşarsanız beni ve @OzgunP'yi etiketleyip konu açabilirsiniz.
Tamam teşekkür ederim denemeyi düşünüyorum bir sorun olursa sizdeyim
Seve seve yardım ederim
Link koyayım nereden indireceğim diye uğraşmayın.Linux Mint 20.3 "Una" - Linux Mint
Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system.linuxmint.com
Seve seve yardım ederim
Link koyayım nereden indireceğim diye uğraşmayın.Linux Mint 20.3 "Una" - Linux Mint
Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system.linuxmint.com