E7500 sistem için Windows sürümü önerisi

E6300 2 GB RAM 120GB HDD'li sistem var 8.1 Pro kurulu çok da memnunum Win 8.1 Pro performance Edition sürümleri var piyasada göz atabilirsiniz.

Evet performance Edition sürümlerini kullandım ama nedense garip bozulmalar oldu masaüstünde vs. o yüzden modlanmış sürümlerden çok orijinal sürümleri tercih ederim.
Ultimate kurun. Rufus üzerinden indirirseniz en güncel ISO'su iniyor haberiniz olsun. Windows Update ile de Türkçe yaması kurabiliyorsunuz.

Rufus üzerinden ISO dosyası indiriliyor mu?

Windows 8.1 ya da Windows 10 Super Lite iyi olacaktır. Sistemimiz neredeyse aynı Windows 10 kullanıyorum.
Hayır, Windows 7 uygun değil. Web'te bazı siteler güncel olmamaktan dolayı sorunlar yaşayabilirsin.

Windows 7 devri artık bitti bence. En az Windows 8.1 kurulması lazım ama ben şahsen Windows 8.1'in temasını falan hiç sevmiyorum.

https://www.protondb.com/app/413150 Oynanıyor

Oynanıyor.

Oynanıyor.

Oynadığınız oyunlar Linux'ta oynanabiliyor. Bence Linux Mint Xfce ile iyi bir deneyim yaşabilirsiniz Mint Xfce 20.3 sürümü 2025'e kadar desteklenecek. Bu sistem ile gelecek Linux Mint sürümlerine de rahatça güncelleyebilirsiniz. O yüzden Linux Mint Xfce sizin için daha iyi bir tercih olacaktır. Bir sorun yaşarsanız beni ve @OzgunP'yi etiketleyip konu açabilirsiniz.

Windows 8.1 ya da Windows 10 Super Lite iyi olacaktır. Sistemimiz neredeyse aynı Windows 10 kullanıyorum.

Windows 7 devri artık bitti bence. En az Windows 8.1 kurulması lazım ama ben şahsen Windows 8.1'in temasını falan hiç sevmiyorum.

Windows 10'u denemiştim SSD olmadığı için masaüstünde acayip bir yavaşlama oluyor ve bir şey fark ettim Windows 8.1 ve Windows 10 da yavaşlama yaşadığımda Görev Yöneticisi'ni açtım disk kullanımı %100 de kalıyor. Bir de super Lite sürümü aktifleştirilebiliyor mu?

Windows 10 Super Lite direkt etkinleştirilmiş geliyor diye biliyorum, yanlış olabilir.

Ben çok fazla format atan birisiyim. Windows 8.1'in temasından benda hoşlanmıyorum diyorum Windows 7 atayım bir süre sonra onda da takılma yaşıyorum acayip bir şekilde oyun oynarken TeamSpeak 3 üzerinden arkadaşlarımla konuşuyorum ve bir anda oyun takılı kalıyor TS3 takılı kalıyor 2 saniye bekletiyor ve düzeliyordu o yüzden 8.1'e geçmek zorunda kaldım.
https://www.protondb.com/app/413150 oynanıyor.

Oynanıyor.

Oynanıyor.

Oynadığınız oyunlar Linux'ta oynanabiliyor. Bence Linux Mint Xfce ile iyi bir deneyim yaşabilirsiniz Mint Xfce 20.3 sürümü 2025'e kadar desteklenecek. Bu sistem ile gelecek Linux Mint sürümlerine de rahatça güncelleyebilirsiniz. O yüzden Linux Mint Xfce sizin için daha iyi bir tercih olacaktır. Bir sorun yaşarsanız beni ve @OzgunP'yi etiketleyip konu açabilirsiniz.

Tamam teşekkür ederim denemeyi düşünüyorum bir sorun olursa sizdeyim :D

Seve seve yardım ederim :)
Link koyayım nereden indireceğim diye uğraşmayın.

Tamam teşekkür ederim.
Seve seve yardım ederim :)
Link koyayım nereden indireceğim diye uğraşmayın.

Peki oyunlarda performans düşüşü olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı