E7500 sistem LoL kaldırır mı?

theumtkyd

Hectopat
E7500 işlemci
2 GB ram
9500 GT ekran kartı.
Sistemim bu sizce LoL kaldırır mı ve sizce lole başlamalı mıyım? Daha önce sadece deneme şeyinde oynamıştım bir kere.

Oynarsın da çok kasılınca veya arayüzde falan aşırı kasıyordu hele de arayüzde işlemcini değiştirebilirsen değiştir bir de RAM'ını arttır senin sisteme benzer sistem kullanıyorum bende.

2GB Ramde drop yersin hafiften. Sistemin yeterli, ama yüksek çözünürlükte açmaz. Config ayarlarından 800x600 gibi düşük çözünürlük değerlerine alırsan rahat oynatır. Grafikleride düşüğe almayı unutmayın.

2 GB RAM'de drop yersin hafiften. Sistemin yeterli, ama yüksek çözünürlükte açmaz. Config ayarlarından 800x600 gibi düşük çözünürlük değerlerine alırsan rahat oynatır. Grafikleride düşüğe almayı unutmayın.

Oyundan zevk alamaz bana kalırsa 800x600 de onun yerine çözünürlüğü biraz arttırıp ayarları en düşüğe çeksin.

Doğru 35 FPS bir oyuna oynamak denirse oynanabilir. Her TF de FPS göstergesinin 10'u göstermesinden hoşlanıyorsan sorun yok tabii ki oynanır.
35 olduğunu nerden çıkardınız anlayamadım. 2MB önbellekli bir işlemci ile 60fps alıyorum.

@RoadMix Oh evet, sanırım konu hakkında hiçbir bilginiz olmamasına rağmen cevap yazında kuduruyorsunuz. Belli oluyor kahkaha ifadenizden :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı