E7500 sistem USB ile format atarken siyah ekranda kalıyor

umutgndz5225

Decapat
Daha fazla  
RAM
4 GB 1066 MHz
Ekran kartı
G41 Express Chipset
Anakart
Dell 0F0TGN
İşlemci
İntel Core 2 Duo E7500
Windows 10 32 Bit'ten 64 Bit'e geçmek istedim flash aldım ISO yükleyip rufusladım. (BIOS ayarları ve ISO yüklemesi normal 4-5 kere flash ve farklı ISO yükledim) ve flashı taktığımda Dell yazısından sonra düz siyah bir ekran karşıma çıkıyor. Flash bellek harici bütün USB portlarına bağlı aygıtları çıkarınca da siyah ekran ve sol üst köşede alt tire oluyor hiçbir şekilde kurulum menüsüne gelmiyor. Üstelik şu anda halihazırda bir işletim sistemide bulunmuyor. Nasıl çözeceğim bu olayı? (Windows 7 + Windows 10 32 Bit kurmayı da denedim)

Hocam bekleyin uzun süre, her Windows 10 format diskinde yaşanır bu.

MBR olarak yazmazsa disk boot edilirken "warning marning senin PC MBR destekli sen GPT kurmuşsun git MBR format diski hazırla, yeniden başlatmak için herhangi bir tuşa basın" der.

Bazı HDD modellerinde normal olabilir.

MBR olarak kurdum. İlk başta sorun yoktu ama kurulum menüsünde disk seçiminde hepsini biçimlendirdim nasılsa olur diye olmadı daha sonrasında siyah ekran vermeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…