E7500 sisteme hangi Windows sürümü kurulmalı?

Hocam ben çok fazla Linux'ları bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım.

Tamam kararımı verdim, Chrome OS'u telefonuma kuracağım, Windows 7 Ultimate'i, bilgisayarıma kuracağım, ikisini de test edeceğim, beğenirsem Chrome OS'a geçeceğim 😂 🥲
Hocam ben çok fazla Linux'ları bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım.

Teşekkürler, cevapların için, ben bir deneyeyim, çözümü buraya yazarım.

Baylar bayanlar, sevgili Technopat üyeleri, öncelikle nasılsınız, iyi misiniz? Konumuza geçelim, hocalarım şimdi ben 1 TB, HDD aldım, ve bu HDD'de ilk olarak hangi işletim sistemini kullansam diye, kararsız kaldım, bir göz atarsanız güzel olur not: Windows 8'de çok driver uyumsuzluğu çıktı, hiç tavsiye etmeyiniz, ayrıca 1 TB'da şu anda yedeklerim duruyor.

Eki Görüntüle 996039

Eki Görüntüle 996043

Eki Görüntüle 996044

Hocam sizin laptop a maşallah Windows XP'ye kadar sürücü desteği var. Windows 7 kurabilirsiniz.

Hocam, yanlış anlaşılma olmasın, ama masaüstü, bilgisayar bu 😂 😂 😂

Buradan tüm Windows 7 ISO dosyalarını bulabilirsiniz.

Baylar bayanlar, sevgili Technopat üyeleri, öncelikle nasılsınız, iyi misiniz? Konumuza geçelim, hocalarım şimdi ben 1 TB, HDD aldım, ve bu HDD'de ilk olarak hangi işletim sistemini kullansam diye, kararsız kaldım, bir göz atarsanız güzel olur not: Windows 8'de çok driver uyumsuzluğu çıktı, hiç tavsiye etmeyiniz, ayrıca 1 TB'da şu anda yedeklerim duruyor.

Eki Görüntüle 996039

Eki Görüntüle 996043

Eki Görüntüle 996044

Yüksek FPS istersen Windows 10 litre var yani kısılmış versiyon bir bak derim.

Buradan tüm Windows 7 ISO dosyalarını bulabilirsiniz.

Hocam, elimde halihazırda, 1 ay lisansı olan, Windows 7 Ultimate var, onu kuracağım.
Lite versiyonunda bazen içine zararlı yazılım koyabiliyorlar.(Microsoft değil tabii ki de)

Ayrıca Lite versiyonları crack olarak geliyor, lisan koyamıyorsunda.
Lite versiyonunda bazen içine zararlı yazılım koyabiliyorlar.(Microsoft değil tabii ki de)

Hocam, format attım bilgisayar bana teşekkür etti resmen 😂
Fakat, Microsoft Edge Gmail ile giriş yapmama izin vermediğinden, sevmedim.

1619617926161.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı