.exe çalıştıran, başka bir işletim sistemi, yok mu? Hani bazıları Linux'tan yapıyormuş, öyle diyorlar fakat, kaynak bulamadım.
Hocam ben çok fazla Linux'ları bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım.
.exe çalıştıran, başka bir işletim sistemi, yok mu? Hani bazıları Linux'tan yapıyormuş, öyle diyorlar fakat, kaynak bulamadım.
Baylar bayanlar, sevgili Technopat üyeleri, öncelikle nasılsınız, iyi misiniz? Konumuza geçelim, hocalarım şimdi ben 1 TB, HDD aldım, ve bu HDD'de ilk olarak hangi işletim sistemini kullansam diye, kararsız kaldım, bir göz atarsanız güzel olur not: Windows 8'de çok driver uyumsuzluğu çıktı, hiç tavsiye etmeyiniz, ayrıca 1 TB'da şu anda yedeklerim duruyor.
Eki Görüntüle 996039
Eki Görüntüle 996043
Eki Görüntüle 996044
Hocam sizin laptop a maşallah Windows XP'ye kadar sürücü desteği var. Windows 7 kurabilirsiniz.
Hocam, yanlış anlaşılma olmasın, ama masaüstü, bilgisayar bu![]()
![]()
![]()
Baylar bayanlar, sevgili Technopat üyeleri, öncelikle nasılsınız, iyi misiniz? Konumuza geçelim, hocalarım şimdi ben 1 TB, HDD aldım, ve bu HDD'de ilk olarak hangi işletim sistemini kullansam diye, kararsız kaldım, bir göz atarsanız güzel olur not: Windows 8'de çok driver uyumsuzluğu çıktı, hiç tavsiye etmeyiniz, ayrıca 1 TB'da şu anda yedeklerim duruyor.
Eki Görüntüle 996039
Eki Görüntüle 996043
Eki Görüntüle 996044
Yüksek FPS istersen Windows 10 litre var yani kısılmış versiyon bir bak derim.
Yüksek FPS istersen Windows 10 litre var yani kısılmış versiyon bir bak derim.
Buradan tüm Windows 7 ISO dosyalarını bulabilirsiniz.
Tüm Windows 7 ISO dosyaları
Windows 7 ISO Arşivi Şifreli arşivler için şifre: technopat NOT: Tüm dosyalar orijinaldir, güvenle indirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar için lütfen yeni konu açınız. Bu konu sadece kaynak olması için açılmıştır. ISO bütünlüğünü doğrulamak için Hash doğrulaması yapabilirsiniz...www.technopat.net
Lite versiyonunda bazen içine zararlı yazılım koyabiliyorlar.(Microsoft değil tabii ki de)
Lite versiyonunda bazen içine zararlı yazılım koyabiliyorlar.(Microsoft değil tabii ki de)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.