O sisteme çok ağır gelmez mi? Bloatwareler vs. dahil ben 1909' da iken çok zor kullanmıştım. RAM yetersiz ve HDD varsa sadece çok sıkıntı.Ekran kartı iyi. İşlemciyi ileride param bol derseniz Q9400 yoksa Q6600 alıp bira, ayarla Q9xxx serisi performansı sağlarsınız. Depolama ne bu arada?
Rufus programı ile 21H1'i kurabilirsiniz. UEFI seçmeden bootlayın. Fat32 seçin.
O sisteme çok ağır gelmez mi? Bloatwareler vs. dahil ben 1909'da iken çok zor kullanmıştım. RAM yetersiz ve HDD varsa sadece çok sıkıntı.
ben eski pc ye kurarken işlemciniz kritik bir özelliği desteklemiyor demişitti hatta aynı işlemciydi arkadaş nasıl kuracak kiEkran kartı iyi. İşlemciyi ileride param bol derseniz Q9400 yoksa Q6600 alıp biraz ayarla Q9xxx serisi performansı sağlarsınız. Depolama ne bu arada?
Hocam l310 işlemciye ben 20h2 kurdum hatta şuan kullanıyorum 30sn'de masaüstüne atıyor klasik eba zoom laptopu olduğu için gündelik işde w10 20h2 sorunsuz kullanılıyordu.ben eski pc ye kurarken işlemciniz kritik bir özelliği desteklemiyor demişitti hatta aynı işlemciydi arkadaş nasıl kuracak ki
Windows 8 düşünmüyorum açıkçası. Ancak Windows 10 2015 LTSB X86'yı araştıracağım. Teşekkür ederimBir dönem ekran kartı harici aynı sistemi kullanıyordum. Windows 10 2015 LTSB X86 veya Windows 8.1 X86 gider o sisteme.
Windows 10 2015 LTSB İncelemesi
Kurduğum sürüm Windows 10 Build 10240 yani 1507 olarak geçiyor. Öncelikle eski bilgisayarlar için tamamen uygun onu söyleyebilirim. En düşük 2 GB RAM öneriyorum bu sürüm için. Alttaki sistemle günlük kullanım çok rahat. Boşta RAM tüketimi: Oldu bende. LTSB sürümde güncelleme olarak şu ana...www.technopat.net
Rehber: Eski Sistemlerde Windows 8.1 Çalıştırma+Optimizasyon
Windows 7 desteği 14 Ocak 2020'de sona erdi. Güncelleştirme ve güvenlik için Windows 8.1 ve Windows 10 öneriyoruz. Destek mevzusu yüzünden bazı eski sistem kullanıcıları Windows 8.1 geçti. Bazılarında ise hiç çalışmıyor veya iyi performans alınamıyor. Bu konu bu sorunu çözmek için. 1. Doğru...www.technopat.net
İşlemci önerilerinizi not ettim. Araştırıp bütçeme göre almaya çalışacağım. Toplamda 465 GB Hard disk kullanıyorum. HDD'ye bütçem yetmiyor maalesef. Cevabınız için teşekkürlerEkran kartı iyi. İşlemciyi ileride param bol derseniz Q9400 yoksa Q6600 alıp biraz ayarla Q9xxx serisi performansı sağlarsınız. Depolama ne bu arada?
Ram'ı arttırdım sayılır hocam. 6GB'a yükselticem yarın kargo yetişirse. HDD kullanıyorum maalesef..O sisteme çok ağır gelmez mi? Bloatwareler vs. dahil ben 1909' da iken çok zor kullanmıştım. RAM yetersiz ve HDD varsa sadece çok sıkıntı.
İşlemci ile alakalı bir sorun yaşadıysanız bunu nasıl çözdünüz, çözemediyseniz nasıl bir yol haritası izlediniz anlatabilir misiniz?ben eski pc ye kurarken işlemciniz kritik bir özelliği desteklemiyor demişitti hatta aynı işlemciydi arkadaş nasıl kuracak ki
Not aldım söylediklerinizi. Teşekkür ederimUEFI olarak yazdırmayın. MBR olarak yazdırın. Anakartta UEFI desteği yok. Geri kalan zaten aynı mantık.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net